Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek sikerült a melegségről úgymond leszoknia?
A szexualitásról nem lehet leszokni, mert pont olyan beépített tartozék mint füled vagy a szemed.
Aki ilyesmit árul az kuruzsló és/vagy vallási fanatikus. Szakmailag komolyan vehető szexológus nem beszél ilyenekeket.
Természetesen különböző lelki terorral, durva agymosással, nemi erőszakkal meg lehet utáltatni valakivel a szexet. De ettől nem lesz senki heteró, csak meleg, aki utálja a szexet. Ilyen van.
Viszont ezek után az ember érzelmi nyomorék lesz és valószínüleg súlyosan depressziós is.
Tudtommal nincs olyan megoldás amitől egy meleg elkezd szexuálisan az ellentétes nemhez vonzódni.
Nem biztos, hogy ez vigasztalni fog, de sokáig én is abban a hitben voltam, hogy meleg vagyok. Tizenévesen aztán elértem egy pontot, amikor kijelentettem, hogy "na jó, akkor az vagyok, leszarom" és elengedtem a dolgot. Tudod mi történt? Amint nem érdekelt a dolog, amint nem okoztam magamnak szexuális szorongást fejben, rádöbbentem, hogy a csajok még valamennyivel jobban bejönnek.
Nem mondom, hogy könnyű elengedni, de a későbbi szexuális életed érdekében mindenképp fontos volna ezt megtenni.
Nem sikerült. Próbáltam. Nem lehet. Csak elnyomni, saját magad átvágni, és saját magad lelkileg tönkretenni, elhitetni magaddal hogy nem vagy meleg. És még ki is jelenteni, hogy nem vagy az. De ettől még legmélyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!