Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iskolásként verted ki a farkad a suliban?
Figyelt kérdés
Ha igen, hol és ki izgatott fel?márc. 20. 07:12
11/14 anonim 

válasza:

Altalanos es kozepiskola wc-ben, kb mindenre allt akkor. 13-14 evesen ora alatt is jatszottunk, hogy elo mered-e venni az allo farkadat. :))
13/14 anonim 

válasza:

Igen, vertem többször WC-ben, öltözőben általában csaj osztálytársaimra. Általános iskola 7. osztályában közösen egy osztálytársammal is öltözőben. Volt egyszer, hogy négyen rendeztünk középiskolában már, szintén öltözőben versenyt. Koliban is volt rá példa.
28F
14/14 anonim 

válasza:

6-7 éve amikor nyolcadikos voltam, komolyan vettem a szabadfoglalkozást tornaórán lol Bementem a tornacsarnokból nyíló egyik lelátó aluli szertárba, és a nagy jógalabdák között kivertem. Izgatott hogy bármikor rám nyithattak, és a testitanárt nagyon is preferáltam volna haha.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!