Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi a velemenyetek errol a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek errol a szub sracrol/helyzetrol?

Figyelt kérdés

Szoval ismerkedtem, talalkoztam egy elvileg szub sraccal akit az izgat ha kinozzak, fajdalmat okoznak (utes, szoritas enyhen, enyhebb bdsm dolgok), aki tobbszor mondja, hogy buntessem meg, szoval passzivabb elvileg, megis mindig o akarja megszabni a felteteleket, pl, hogy mi tortenjen, buntessem meg ha rossz de aztan megharagszik ha peldaul a buntetes az, hogy o is kell szopjon nem csak en ot. Folyamatosan mindent tali elott el kell beszelni a legaprobb reszletig. Ja es ez a masik, hogy bar szub de megis ot kell szopni es nem forditva.

Fura ez a helyzet. Dominans szubrol nem hallottam meg, az oximoron. Szerintetek miert ilyen? Velemeny?

ma 09:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10-es bikivancsinak mondja magat.
ma 14:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

homoszex, vagy minimum bi. (Szerintem röhejes ez a "kívácsi", ilyen kategória nem létezik. Aki heteró, az nem "kíváncsi", jó lenne végre elfogadni ezt.)

BDSM besorolás szerint pedig mazochista (azt élvezi ha eltűri a fájdalmat, és ezt jellemzően más okozza, nem ő magának) és domináns (irányítani szeret, nem alárendelődni). A szub és a mazochista tehát két teljesen különböző kategória.

ma 14:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Miért számít a véleményünk? Neked kell vele lenni. Nem? Ha neked ez így megfelel akkor nem számít mi mit gondolunk. Amúgy meg a BDSM témában kevés biztos partner található, szóval szerintem ha legalább megbízható örülj neki.
ma 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!