Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dominák, szexben domináns lányok, ti a szub pasit biszex dolgokra is utasítanátok vagy az nagyon távol áll tőletek?
Igen! Sőt én szoktam ezt belépő feladatnak. Azaz mielőtt jön hozzám más szolgámmal kell találkozzon és bi dolgokat csinálniuk. Ami egyébként sokszor jó arra is, hogy nem vállalják így kiesnek. Naponta minimum 2 ember jelentkezik szolgának kb a különböző oldalakon. Ezzel szoktam szűrni. Úgy vagyok vele aki ezt megteszi az bármit. Meg van abban valami izgató, hogy ÉRTEM teszi ezeket meg. És úgy, hogy én nem szoktam küldeni képet sem. 1 képet láthat az is hátulról fotózva sötétben. 20-ból 1 bevállalja. Van amikor ha elfogadja lemondom és jöhet csak teszteltem. Aztán van akit mégis elküldök főleg ha azt mondja domináns lenne pasival. Illetve szoktam tesztelni is őket. Pl: elküldöm de a szolgám aki már volt nálam megmondom próbálja megbeszélni, hogy csaljanak. Ha belemegy a csávó kiesett és nem jöhet hozzám. Vagy például kérek videót róla ahogy szop, stb.
Na de miért nem élőben csinálják előttem? Ezt is elmondom.
1. Ha ott vagyok az nekik izgató így nem akkora büntetés főleg a dominánsoknak nem.
2. Ha ott vagyok azonnal kap érte jutalmat, de szeretem ha várnia kell.
3. Így kiszűrhető ki lesz igazán mindent is elvégző szolga.
Egyébként azt látom a domina témában sok csávó el van tévedve. Azt remélik majd arról szól, hogy dugatja magát meg orálisan kényezteti őket vagy magát a domina. Kis pofon max. Holott ez nem ennyi sőt sokszor szex terén nem kapják meg amit akarnak, hogy akarják jobban és jutalom lehessen. A pszichológiai része az igazi izgalom. Azt kéne élvezni nem pedig csak a szexet.
Ami érdekes még, hogy sok csávó vágyik rá, hogy a fenekét felcsatolhatóval dugjam. De ha mondom hogy én nem de pasi igen kiakad. Valamint nagy kedvencem a női ruhás büntetés is. Az is elképesztő milyen hatással van a pasikra.
Zsaroló videó? Szerintem valamit te nagyon félreértettél. Persze az ember ma már semmin nem lepődik meg. A felvételek mindig a szereplő telefonjában vannak és azt csak megmutatja. Nem elküldi hanem a telefonján megmutatja. Aztán törli előttem. Szóval mielőtt elméletet gyártasz érdemes kérdezni.
Legalábbis én ezt ajánlom az élet minden területére. Pont az ilyen elméletgyártókból van a legtöbb gond...
Tipik ítélkezés volt ugyanis amit most írtál, ahogy sokan a dominákat is elképzelik valamilyennek és elítélik. Hát még a szolgákat. És biztos van olyan is akit élőben izgat jobban. Engem nem.
Igen ám, de meleg/ bi pasi is kijátszhatja a dolgot.
Megkérinegy barátnőjét, hogy beszéljen a szub csávóval.
A meleg/bi pasi leszopatja, megdugja, aztán a magát dominának mindó csaj felszívódik, letiltja a telefonszámot és annyi.
A szub pasi pedig egy szopással és anállal gazdagabb lett.
Barátom el kell keserítselek. A dominák világába már nézelődtél?
Ha igen akkor látod, hogy a 90% fizetős. Ha nem az akkor is kiderül menet közbe. Ha mégse az akkor dagi, messze laki, öreg, ronda. Ha mégse az akkor megmaradt a 100-ból 1. Annak meg majd nem jössz be.
Szóval ha találsz valakit akinek megfelelsz próbálj alkalmazkodni. Ez az én tanácsom. A bi vágyad sok csajnak kiüti a biztosítékot. Szóval álmodozni lehet, de Magyarországon ezt fizetősen kapod meg csak de oda is te kell szerezz egy csávót aki vagy szintén fizetős vagy a te spanod. Ha te mást tapasztalsz írd meg.
A domina kommentjéhez is hozzászólnék. Van benne sok igazság. Az ítélkező kommenteddel abszolut egyetértek meg azzal is, hogy érdemes kérdezni, ahelyett, hogy eldönt az ember valamit. Pl én offoltam a fenekelést míg ki nem derült ezt ő lightosan akarja és nem vörösre verve. Sorolhatnám a téves megítéléseim.
Egyébfelől meg kedves kérdező te valami összeesküvés elmélet hívő vagy? Mert nagyon jól megélnél belőle ha gyártanál ilyeneket :D
Amiket leírtál rohadt sok szervezés szerintem egy meleg/bi se fog ezzel szórakozni mikor felmegy bármelyik oldalra és talál 10 embert 1 óra alatt. De pont téged akar biztos :D Te ha domina lenne ott is azt mondanád hogy biztos csak nőnek öltözött pasi. Vagy hogy a szomszédasszony. :D Betegesen látsz bele mindenkibe valamit. Nem tudom hogy nézhetsz ki de kétlem, hogy olyan jó pasi lehetsz, mert akkor nem itt nyekeregnél és panaszkodnál.
Egy sub csávó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!