Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Azok a férfiak, akiknek nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akiknek nincs fityma a makkján, nem szégyenlősek mások előtt (pl.közös zuhanyzóban)? Kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés
Nekem olyan rövid a fitymám, hogy mindig magától hátracsúszik, metéltnek néz ki.Egy haver elhívott egy fürdőbe, de nem mentem vele, mert tartok tőle, hogy megbámul vagy beszól....

tegnap 13:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%
#9: Nem szoktam vizslatni a férfiak farkát, mert nem érdekel, és hidd el, normális heteró férfiakat a te farkad sem fog érdekelni. Azt viszont látom pl. szaunákban, hogy nagyon sok férfinek ilyen, akár az is elképzelhető, hogy a többségnek, de valóban az a ritka, hogy teljesen takar a bőr. (Az inkább a kisebb péniszekre jellemző, akinek nagyobb, ott kevésbé.)
tegnap 14:18
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindeninek a biztatást, nem igazán járok ilyen helyekre, így nem gondoltam, hogy ez ennyire természetes.. De nekem a teljes makkom kint van, mert kinőtte a farkam. Akkor ez is normális? Vannak ilyenek? Úgy gondoltam, h csak a metélteknek ilyen.
tegnap 14:26
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Másnak is van ilyen, pl nekem. Nincs ebben semmi különös.
tegnap 14:33
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kint van. Rendszeresen járok nudista strandra is. Hidd el, a lőtéri papírkutyát sem fogja ez érdekelni.
tegnap 14:53
 15/22 anonim ***** válasza:
94%

Megnézik persze, mert eltér a többségtől, de ennyi.

Nekem telejsen metélt, nyilván mindig kint van a makk, és nyilván mindig megnézik azok, akik először látják pl öltözőben, de második alkalommal már nem szenzáció.

tegnap 15:34
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát ebben aztán semmi különleges nincs.

Akinek meg metélt, annak teljesen kint van a makkja. Na és. Egyébként meg ez a divatos. Mifelénk hamarosan a muszlimok lesznek a többség, szóval a fityma hamarosan ritkaságszámba fog menni.

tegnap 15:54
 17/22 anonim ***** válasza:
68%

16

Ne is mondd ... Pedig esélyes, hogy így lesz.

Pedig amerikai srácoktól hallom gyakran, hogy mit nem adnának, ha nem lennének metélve és rendesen irigylik, ha van köztük egy metéletlen.

tegnap 17:06
 18/22 Csupasz makk ***** válasza:
100%
Nekem már több mint 34 éve állandóan szabadon van a makkom, 12 éves koromban súlyos szûkület miatt nem volt más megoldás mint a fitymám radikális eltávolítása. Kamaszkoromban szégyenltem, de 17-18 éves koromban már nem zavart, ha mások elõtt zuhanyoztam. Ennyi idõ után nekem így természetes, el sem tudnám képzelni másképp. Szerintem kimondottan férfias a teljesen lecsupaszított makkom. Kimondottan jó érzés amikor én vagyok az egyetlen vágott férfi a naturista strandon.
tegnap 19:12
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönne
tegnap 21:24
 20/22 mooti ***** válasza:
Nekem is mindig kinnt van a makkom. Naturistaként nem tapasztaltam, hogy nagyon megnéznék. Ráadásul én pigment hiányos is vagyok. Fogadd e önmagad és amint ez megvan ezt fogod kisugározni, így mások is elfogadnak téged
ma 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!