Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hány évesen jöttetek rá hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen jöttetek rá hogy leszbikusok vagytok?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy ti hány évesen jötettek rá és hogyan éreztétek magatokat miatta

ma 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen tudatosult bennem, hogy az érzés amit egyes lányok/nők irányába érzek az vonzalom/szerelem, ekkor még biszexnek gondoltam magam (valamiért az eldöntött tényként volt bennem, hogy a férfiak vonzanak, hiába nem volt bennem ilyen érzés), aztán 14-15 éves koromra jöttem rá, hogy a fiúk/férfiak ilyen téren nem érdekelnek.

Az hogy leszbikus (vagy biszex) vagyok az nem nagyon váltott ki belőlem semmit, a homofóbia amivel találkoztam annál inkább. Miután megtudtam, hogy az (ekkor már több éve halott) apám elítélte a melegeket, mindenáron heteróvá akartam válni, de persze nem sikerült. Mára már elfogadtam magam.

ma 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

15

Osztalytarsnom tetszett

ma 14:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Épp hogy 13 lehettem mikor észre vettem magamon hogy egyre jobban kiváncsiskodom más lányok iránt.
ma 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!