Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Sok kérdést meg kommentet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok kérdést meg kommentet olvastam arról hogy ki hogy kezeli ha masszőrnél feláll .Azt hogy kezelitek ha a masszőrnek van merevedése?

Figyelt kérdés
jan. 20. 17:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha vonzó lenne és látványosan nem rejtegetné a merevedését, gondolom én is igyekeznék úgy helyezkedni, hogy az enyém is látsszon :) :D
jan. 22. 22:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Irodai munkát végzek, nálunk mintegy cafeteria jelleggel van heti masszázs. Valami külsős egyéni vállalkozót alkalmaz a cég ismerettség alapján, aki mindig heti egyszer megmasszírozza azokat, akik igénylik. Benne van a hölgy a korban rendesen, inkább idősebb, mint fiatal. A magam részéről nem nagyon vágyok masszázsra, így mindig kihagytam ezt. Aztán jelezte az egyik héten, hogy fiatalabb helyettesét küldi maga helyett, mert egyéb dolga lesz, ami miatt nem tud jönni. Erre már jelentkeztem, kíváncsi voltam, hogy milyen lesz a csaj, de legnagyobb meglepetésünkre egy 20-25 éves srácot küldött. Visszamondani nem akartam már az alkalmat, nagyon gáz lett volna, úgyhogy hagytam hogy nyomkodjon. Dumálgattunk közben, szóba került pont ez a téma is, hogy milyen szitukban volt már, mi történik, ha neki áll fel csajok masszírozása közben, vagy ha férfiakat nyomkod, mint ebben a helyzetben is, és másnak áll fel. Kijelentette, hogy ő biszexuális, így egyik helyzet sem zavarja jobban, mint a másik, sőt. Valamiért kontrollálhatatlanul felállt a farkam erre és érdekes folytatása lett a masszázsnak, de ezt túl hosszú lenne itt kifejteni.

28F

jan. 28. 13:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!