Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek transzival?
Figyelt kérdés
Egyetemen megismerkedtem egy gyönyörű lánnyal, nem is gondoltam hogy fiúnak született, csak amikor elmondta. Kiderült nagyon bejövünk egymásnak, és szeretné hogy alaposan ledomináljam. Még korai, de kezdem érezni szerelmesek leszünk. Remélem csak jó lesz. (Egyébként 6 évvel vagyok a csajnál idősebb)ma 12:20
11/16 anonim válasza:
Kitől kérdezed, miért ebben a kategóriában?
13/16 anonim válasza:
Nem. De nem azért, mert a transzneműekkel bármi bajom lenne, hanem azért, mert aszexuális vagyok.
14/16 anonim válasza:
Szia! Az én barátnőm transz lány 🙂 több mint 3 éve vagyunk együtt és abból 2ès fèl éve együtt is élünk 🙂 Ne foglalkozz senkivel sem,az számít ami nektek jó! Nekem nagyon jól fogadta a családom 🙂
15/16 A kérdező kommentje:
Magamra vettem a bátorságot és áthívtam magamhoz. Vagy 2 órán keresztül szexeltünk és most a mellkasomon szunyikál. Sose éreztem ennyire felszabadultan magam
ma 17:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!