Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi lányok! Hogyan ismerkedtek csajokkal pl facen?
Feleségemmel megosztanánk az ágyunkat egy fiatal bi lánnyal de nem igazán tudjuk hogyan nyissunk ismeretlen lányok felé üzenetben. A csoportok 99% semmire se jó, a partnerkeresők megint elég Off-osak.
Valami tanács..
Ismeretlennel szeretnénk, nincs a környezetünkben potenciális jelölt.
A feleségem azt tapasztalta hogy a nők simán kibeszélik a munkahelyen is a nő ügyeiket egymásnak, meg kiadják azokat is akikkel voltak... szóval jobb az ha nem ismer senki senkit. Hátha találunk olyan lányt aki érti mi a diszkréció és a magánélet fogalma. :)
Mert naiv vagy. Túl sok pár keres harmadiknak nőt. Egyszerűen nőként egyedül találkozni egy párral, de még sokszor egy férfival is, necces. Férfi biztos nem érti ezt, de kérdezd meg a felesége, hogy ő, ha szingli lenne, találkozgatna-e idegen párokkal? Szinte biztos nem. Elég könnyű minket bántani, fizikailag és lelkileg is. Okos, óvatos nő ilyet be sem vállal.
Ezért járna minden ilyen pár jobban egy swingerrel. Nem értem, hogy miért nem ez az első?
Szia! Én bilány vagyok és nagyon ki próbálnám 🥰
Ha gondolod írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!