Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi lányok! Hogyan ismerkedtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi lányok! Hogyan ismerkedtek csajokkal pl facen?

Figyelt kérdés

Feleségemmel megosztanánk az ágyunkat egy fiatal bi lánnyal de nem igazán tudjuk hogyan nyissunk ismeretlen lányok felé üzenetben. A csoportok 99% semmire se jó, a partnerkeresők megint elég Off-osak.

Valami tanács..

jan. 5. 09:44
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Ismerős vagy inkább ismeretlen lánnyal szeretnétek? Bi lány
jan. 5. 10:15
 2/9 A kérdező kommentje:

Ismeretlennel szeretnénk, nincs a környezetünkben potenciális jelölt.

A feleségem azt tapasztalta hogy a nők simán kibeszélik a munkahelyen is a nő ügyeiket egymásnak, meg kiadják azokat is akikkel voltak... szóval jobb az ha nem ismer senki senkit. Hátha találunk olyan lányt aki érti mi a diszkréció és a magánélet fogalma. :)

jan. 5. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy jó csoport a legjobb. Mondjuk én sosem szoktam ennyire direktben keresni. Inkább csak ismerkedem, és ha szimpatikus az illető, lehet belőle valami. Párt se tudok úgy, hogy, na én most párt akarok magamnak, és minden randin azt vizslatom, hogy erre alkalmas-e a másik. Mint a lóvásár.
jan. 5. 11:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem ebben nem lehetünk sablonosak, de járhatóbb útnak tartom a te verziódat.Viszont az online regisztrációkban nem látom a sikert egyenlőre.
jan. 6. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:
30%

Mert naiv vagy. Túl sok pár keres harmadiknak nőt. Egyszerűen nőként egyedül találkozni egy párral, de még sokszor egy férfival is, necces. Férfi biztos nem érti ezt, de kérdezd meg a felesége, hogy ő, ha szingli lenne, találkozgatna-e idegen párokkal? Szinte biztos nem. Elég könnyű minket bántani, fizikailag és lelkileg is. Okos, óvatos nő ilyet be sem vállal.

Ezért járna minden ilyen pár jobban egy swingerrel. Nem értem, hogy miért nem ez az első?

jan. 6. 15:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy én naív vagyok, bár nem ez lenne az első hármasom.Találkozás elsőkörben nyílvános helyen, nem azonnal ágyba hívjuk, hanem egy kávéra ami mellett ismerkedünk,az se baj ha nincs azonnal szex. Swinger?...azért mert hárman, saját környezetben szeretnének ezt csinálni. Remélem kielégítettelek a válaszaimmal. Ez nem okos nőre vall, inkább paranoiásra de köszi a válaszod.
jan. 7. 04:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem facebookon ismerkedünk. Szórakozó helyeken, való életben, utcan stb. 19L
jan. 7. 05:43
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Én csak crossdresser vagyok, fiú aki szeret lány lenni, voltan már, igy 3-sba párral "lányszerepbe". Ők is lányt kerestek, de nem találtak, azt mondták lehetetlen, ezért rámírtak egy ismerkedős oldalon. Igazából jó élmény volt mindenkinek :)
jan. 8. 13:23
 9/9 anonim ***** válasza:
49%

Szia! Én bilány vagyok és nagyon ki próbálnám 🥰

Ha gondolod írj nyugodtan.

jan. 9. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!