Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tett már azonos nemű haverotok /ismerősötök megjegyzést a farkatokra nem feltétlenül szexuális szituban?
Figyelt kérdés
Pl : öltözőben, szaunában bármilyen szituban.
Hogy történt, mit mondott?
Velem nemrég volt 1 ilyen, és elég fura szitu.
jan. 4. 12:42
11/16 anonim válasza:
Zuhanyzóban, és csak annyit mondott, „jé te körül vagy metélve?”.
12/16 anonim válasza:
Mondtam neki, az jó. Csak minél többen örüljenek neki.
#7 vagyok
13/16 anonim válasza:
Nekem is metélésre csak h nem is tudta, meg egyszer arra h nem borotvalom, de semmi mas.
14/16 anonim válasza:
Nekem nagyon szőrös és ezen meglepődött mikor meglátta
15/16 anonim válasza:
A net-en kirakott meztelen képeimre szoktam megjegyzéseket kapni a (farkam-ra)
16/16 anonim válasza:
Koliban közös zuhanyzó volt, még zuhanyfüggöny sem volt.
Párszor volt hogy odaszóltak.
Az egyik: A k@va életbe, hogy lehet neked ekkora?
A másik: Mit b&ziskodsz, hogy minden másnap borotválod?
A harmadik pedig késő este volt, ittas állapotban az üres fürdőben épp könnyíteni próbáltam magamon, mikor bejött egy fiú aki csak egy b@zdmeggel kommentálta a kilövést. 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!