Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tett már azonos nemű haverotok /ismerősötök megjegyzést a farkatokra nem feltétlenül szexuális szituban?
Figyelt kérdés
Pl : öltözőben, szaunában bármilyen szituban.
Hogy történt, mit mondott?
Velem nemrég volt 1 ilyen, és elég fura szitu.
tegnapelőtt 12:42
2/15 anonim válasza:
Egyszer rámszólt egy fiú ismerősöm. Világos szürke melegítő volt rajtam és nekem eléggé kidudorodik. Tett egy ilyen megjegyzést, hogy "ennél jobban már ki se rakhattad volna." Kicsit szarul esett, mert gúnyosan mondta, aztán azóta inkább sötétebb melegítőket hordok 😅
3/15 anonim válasza:
Haverom nekem mindig mondja, hogy mennyire látszik mindenhol de nem szokott engem nagyon zavarni
4/15 anonim válasza:
Ti amúgy hol éltek ? A legtöbb ember takarja meg félrevonul ha olyan a szituáció nem mutogatja. Meg amúgy is ilyen helyzetekben lankadt a pénisz, a legtöbb embernek meg 5-10 centis vérpénisze van.
5/15 anonim válasza:
Bénye mellett döntöttünk és az egyik törzs bezuhant egy vízmosásba. Haverom elkiáltotta magát: Gaaaabesz, lesz*plak ha azt onnan egyedű kihúzod! Vagy 2 tonna fa.
6/15 anonim válasza:
Végül nagyon intim kettesben tettünk rá láncot és a forwarderrel kicsörlőztük. Órriási élvezet volt
7/15 anonim válasza:
Gimi mellékhelységében az osztálytársam jegyezte meg, szép, vastag farkad van. A csajok örülnek neki.
9/15 anonim válasza:
Legjobb haverom mondta nyaron a strandon atöltözesnel hogy amugy jo nagy hallod.
Mondtam neki hogy hat te sem panaszkodhatsz, biztos szeretik a csajok 😄
10/15 anonim válasza:
Itt mindenkinek jó nagy...Nem kicsit vicces,mert,hogy az életben egészen más a szitu. L. :)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!