Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti szerettek smárolni pasival?
Figyelt kérdés
Személy szerint én nagyon!tegnapelőtt 05:33
3/12 anonim válasza:
Mindig is szerettem, ha volt kivel és főleg,az illető tudott jól és érzékien csókolózni. Sajnos nem sokan tudnak :/
5/12 anonim válasza:
Semmiképpen sem. Kifejezetten taszít minden ilyesmi. Csók, simogatás, romantikázás kiárt. Engem csak az orál izgat.
6/12 anonim válasza:
Nem jellemzo. Egy srac volt akivel kivantam mert o nagyon bejott. Masokkal nem akartam es nem is csinaltam.
8/12 anonim válasza:
Nem kimondottan jellemző, de, nem taszit, csak nem vágyok annyira rá, mint a férfiakkal való szexre, viszont, volt egyszer egy alkalmi kapcsolatom egy idősebb, pocakos, pasival, aki valami brutál melegszivű és jókedélyű fickó volt amolyan cuki mackó tipus. Vele igen, vele baromira szerettem mindent is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!