Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy bi elnyomja a meleg oldalát annak milyen következményei lehetnek?
Azért nincs 'kiváncsi hetero', mert az minimum biszex aki nem tud/nem mer szembenézni a saját szexualításával.. olyan van hogy 'bicurious' amit sajnos kíváncsi heteronak fordítanak, közben a heteronak ehhez semmi köze..
Kérdésre válaszolva:
Egy idő után ha a testiség fontosabb jóval nagyobb százalékban, elég magas a félrelépés valószínűsége azonos nemüvel, akár egy egyéjszakás kalandra.
Nekem szerencsére nem volt olyan kapcsolatom, amiből ki kellett lépnem megélni az azonos neművel lévő intim kapcsolatot, de nem bírtam egy idő után magamban tartani a dolgokat... és jóval szabadabbnak éreztem magam azután hogy feladtam hogy elnyomjam magamban, mert voltam pillanatok amikor véletlenül önmagam voltam (kézmozdulatok, véletlen feminin gesztusok) - nagyon próbáltam arra figyelni hogy rejtsem ezeket a gesztusokat, de idő után nem ment...
40es, nős, bi vagyok. Az én biszexualitásom a folyamatos szégyenről és hiányérzésről szól és ez nem múlik és tudom, hogy nem is fog elmúlni.
Fiatal koromban, volt 1-2 kaland férfiakkal, transzokkal, akkor nem volt barátnőm és a velük nem alakult ki tartós kapcsolat, egyikkel sem. Akkor, amikor meleg szexuális vágyaimat próbáltam kiélni, folyamatosan nőkre ácsingóztam. Most, hogy nős vagyok és párkapcsolatban élek, a meleg szexuális vágyaim kiélésére vágyok. Valami sosem lesz meg.
Én nem tudom megcsalni a feleségem, nekem nem megy, és a szex maga, inkább pasikkal jobb számomra és velük van katarzisom, de az emberi kapcsolatot fontosabbnak tartom, mint a szexualitást és nem minden a szex, igy monogán és hűséges maradok. De, nálam az nem működik, hogy majd elmúlik a szégyenérzet, majd nem vágyok rá, majd... Megvan mind, a vágy és a szégyen is.
Senki sem állitotta, hogy egy biszexuális ember, az meleg lenne.
Attól lesz valaki meleg, hogy nőként, csak a nőket, férfiként, csak a férfiakat szereti, de ettől, még lehetnex meleg szexuális vágyai.
Én nem tudom kijelenteni magamról, hogy meleg vagyok, mert rajongásig tudom szeretni a nőket, de a szexuális vágyaim jelentős része, meleg szexuális vágyak. És nem tagadom, le, mert beismerném, ha meleg lennék, de nem vagyok teljesen meleg.
Semmi. Mégis mi lenne ugyan?
Bi vagyok, elnyomom én is mert titokba tartom a bziságot.
Rendszeresen dugok/cumiztatok fiukat. Elnyomom, 3s ha kanos leszek akkor megyek a farkam után. Egy-egy jo kos segg vagy aranyos srác beindít. Ennyi. Utána nyugi van, mmegint elnyomom ameddig akarom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!