Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Nagyon berugtam hazibuiliba es kivertem egy sracnak.
Figyelt kérdés
jan. 1. 00:56
21/26 anonim válasza:
Ha helyes a srác vallj neki szerelmet, drukkolok. :)
22/26 anonim válasza:
Volt egy jó estéd. :) Remélem lesz folytatás, sok sikert. :)
23/26 anonim válasza:
Latod ezé nem szabad inni
Ha iszol bebuzulsz 🤣
25/26 anonim válasza:
Na ez érdekes sztori ! Ha valóban berugtál, akkor még a sajátodat sem tudod kiverni, nem hogy a haverodét. Ha meg tisztán emlékszel és valószínű jól csináltad, mivel elélvezett, akkor nem voltál berúgva, csak spicces voltál, engedtek a gátlásaid és élvezted ! Vagyis te is akartad , csak eddig nem volt bátorságod. Kérdés, hogy ő akarta és rábeszélt, vagy csak Te gondoltál egyet, hogy kiverem én neki, ne magának kelljen ! Most kérdezed MIT CSINÁLJAK ?
Tőle kérdezd, de szerintem szopd le alaposan ! Hátha nem lesz hálátlan a srác.
26/26 anonim válasza:
Olyan nagyon nem lehettél berúgva. Én, ha rendesen leiszom magam, azt se tudom, merre van előre, emlékezni meg semmire nem emlékszem. Ha meg spiccesen nekikezdek egy másik férfinek kiverni, akkor le is szopom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!