Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vannak itt még tapasztalatlan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt még tapasztalatlan, bizonytalan bisexek?

Figyelt kérdés

Annak ellenére hogy 23 éves vagyok, teljesen elszomorító a sexuális helyzetem.

Az életem többi része rendben van és alapvetően boldog is vagyok, hisz jó irányban halad az életem.

12-18 éves korom között lányok tetszettek csak kizárólag, de nem jött össze soha a hőn áhított nagy ő. Képes voltam évekig is szerelmet táplálni egy esélytelen csaj után.

Kb 18 évesen aztán megtetszett egy hetero srác, nyílván nem lett belőle semmi. De ezek után elkezdtem fiúk után érdeklődni. Innen megismerkedtem egy hasonló korú fiúval akivel aztán 2x találkoztunk és elvoltunk. Viszont annak ellenére hogy ő és én is élveztem, nem tudtam elélvezni. Sexet nem is terveztem soha fiúval, csak orált.

Kudarcként éltem ezt meg, aztán összejött egy csajszi, akivel már volt sex, nyilván új élmény és gyorsan megvoltak az elélvezések. De mivel ő abban az időben külföldre költözött abbamaradt a kaland.

Azóta nem voltam senkivel, pedig rengeteg időt ismerkedésre szánok.

Úgy érzem hogy mikor végre révbe érek, hogy szívesen találkozna a másik velem én valahogy halogatok és nem lesz belőle semmi.

Más is fél ennyire hogy béna lesz, nem tud elélvezni vagy nem is fogja élvezni a szituációt?

dec. 29. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Hasonló nálam is. Nagyobbrészt heteronak tekintem magam, csak az oral kivétel de attól is félek. Mindenki biztosra akar menni hogy lesz valami a talin, én meg nem tudok igérni.
dec. 29. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem csak közös maszti volt még sulis időkben. Mikor le akartak szopni betojtam. Most viszont nagyon is benne lennék... HA van vékony pesti szívesen ismerkednék.
dec. 29. 21:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen
dec. 29. 23:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Te félsz. Megélni a vágyaid. Attól nagyon. Bátortalan vagy. Majd érzed az igazit és megy minden úgy ahogy kell
dec. 30. 00:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Megnézni, megfogni esetleg verni egymásnak stb már engem is régóta érdekel milyen lehet, de nehéz megbízható és szimpatikus embert találni hozzá.
dec. 30. 16:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Itt vagyok 😊
tegnapelőtt 06:21
 7/7 anonim válasza:
Passzív bi-ként én is még kezdő vagyok, de tök szívesen csatlakoznék párokhoz. Szükségem lenne valakire/valakikre, akik segítenének beavatni engem, hogy kipróbáljak új dolgokat.
tegnapelőtt 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!