Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt még tapasztalatlan, bizonytalan bisexek?
Annak ellenére hogy 23 éves vagyok, teljesen elszomorító a sexuális helyzetem.
Az életem többi része rendben van és alapvetően boldog is vagyok, hisz jó irányban halad az életem.
12-18 éves korom között lányok tetszettek csak kizárólag, de nem jött össze soha a hőn áhított nagy ő. Képes voltam évekig is szerelmet táplálni egy esélytelen csaj után.
Kb 18 évesen aztán megtetszett egy hetero srác, nyílván nem lett belőle semmi. De ezek után elkezdtem fiúk után érdeklődni. Innen megismerkedtem egy hasonló korú fiúval akivel aztán 2x találkoztunk és elvoltunk. Viszont annak ellenére hogy ő és én is élveztem, nem tudtam elélvezni. Sexet nem is terveztem soha fiúval, csak orált.
Kudarcként éltem ezt meg, aztán összejött egy csajszi, akivel már volt sex, nyilván új élmény és gyorsan megvoltak az elélvezések. De mivel ő abban az időben külföldre költözött abbamaradt a kaland.
Azóta nem voltam senkivel, pedig rengeteg időt ismerkedésre szánok.
Úgy érzem hogy mikor végre révbe érek, hogy szívesen találkozna a másik velem én valahogy halogatok és nem lesz belőle semmi.
Más is fél ennyire hogy béna lesz, nem tud elélvezni vagy nem is fogja élvezni a szituációt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!