Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok milyen tanácsot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok milyen tanácsot adnátok egy kíváncsi kezdőnek?

Figyelt kérdés
Amit ti máshogy csináltatok volna vagy jó lett volna tudni…
dec. 23. 13:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez engem is erdekel mert en sem voltam meg fiuval 😄
dec. 23. 13:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyják ki a vágyaikat csakazért, mert nem merik megtenni!
dec. 23. 14:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok, így tanácsom nincs, csak elképzelésem: szerintem az lehet a legjobb és legcélravezetőbb, ha egy szintén tapasztalatlannal próbálod ki (legalábbis én így érzem), mert sokkal megértőbb lesz, ha valami nem úgy alakul, ahogy elterveztétek.
dec. 23. 14:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én tapasztaltabb vagyok, de nem gondolnám, hogy lenne rossz bármiben is. Mi lehet a gond? Hamar elsülsz? Na és! Ne tudod hogy kell csinálni? Majd megmutatom. Ciki amit ki akarsz próbálni? Hát ne legyen az!

29 F Bi

dec. 23. 14:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
#4: ja ne értsd félre, nem úgy értettem, hogy egy tapasztalt(abb) nem lehet jó, sőt akár lehet a legjobb is, csak én azt gondolnám, hogy kevésbé izgulhat valaki egy olyannal, aki szintán izgul. Szóval végső soron mindegy, kivel próbálja meg az ember, nekem sem ez a legfontosabb kritérium, hanem hogy minden szempontból normális legyen. (3-as)
dec. 23. 14:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze értem mire gondoltál. Nekem néha vannak fura vágyaim, amit szeretek megélni. Sosem nevettek ki miatta még.
dec. 23. 14:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát olyanok nekem is vannak, de kétlem, hogy valaha felhoznám őket, mert van közte tényleg nem hétköznapi.
dec. 23. 14:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, milyenek lehetnek ezek a vágyak :)

dec. 23. 14:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

ha megvan a vágy akkor érdemes valóra váltani!

Annyi, hogy légy őszinte a másikkal, mondd el neki ne csak a vágyaid, hanem azt is, hogy neked az első lenne.

Aztán hajrá, sok élvezetet kívánok! :)

dec. 23. 15:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok. Akkor írok párat. Pl szeretem a lábujjakat, tudom elég fura, de nem nyalogatni meg ilyesmi, hanem csak max nézni, vagy megfogni. Vagy pl a köldök, ami vonz még, főleg a kiálló fajta. Szeretem, ha lassan simogatják a farkam, nem gyorsan rángatják.
dec. 23. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!