Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok milyen tanácsot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok milyen tanácsot adnátok egy kíváncsi kezdőnek?

Figyelt kérdés
Amit ti máshogy csináltatok volna vagy jó lett volna tudni…
ma 13:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez engem is erdekel mert en sem voltam meg fiuval 😄
ma 13:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyják ki a vágyaikat csakazért, mert nem merik megtenni!
ma 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok, így tanácsom nincs, csak elképzelésem: szerintem az lehet a legjobb és legcélravezetőbb, ha egy szintén tapasztalatlannal próbálod ki (legalábbis én így érzem), mert sokkal megértőbb lesz, ha valami nem úgy alakul, ahogy elterveztétek.
ma 14:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én tapasztaltabb vagyok, de nem gondolnám, hogy lenne rossz bármiben is. Mi lehet a gond? Hamar elsülsz? Na és! Ne tudod hogy kell csinálni? Majd megmutatom. Ciki amit ki akarsz próbálni? Hát ne legyen az!

29 F Bi

ma 14:18
 5/10 anonim ***** válasza:
#4: ja ne értsd félre, nem úgy értettem, hogy egy tapasztalt(abb) nem lehet jó, sőt akár lehet a legjobb is, csak én azt gondolnám, hogy kevésbé izgulhat valaki egy olyannal, aki szintán izgul. Szóval végső soron mindegy, kivel próbálja meg az ember, nekem sem ez a legfontosabb kritérium, hanem hogy minden szempontból normális legyen. (3-as)
ma 14:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Persze értem mire gondoltál. Nekem néha vannak fura vágyaim, amit szeretek megélni. Sosem nevettek ki miatta még.
ma 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát olyanok nekem is vannak, de kétlem, hogy valaha felhoznám őket, mert van közte tényleg nem hétköznapi.
ma 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, milyenek lehetnek ezek a vágyak :)

ma 14:42
 9/10 anonim ***** válasza:

ha megvan a vágy akkor érdemes valóra váltani!

Annyi, hogy légy őszinte a másikkal, mondd el neki ne csak a vágyaid, hanem azt is, hogy neked az első lenne.

Aztán hajrá, sok élvezetet kívánok! :)

ma 15:31
 10/10 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Akkor írok párat. Pl szeretem a lábujjakat, tudom elég fura, de nem nyalogatni meg ilyesmi, hanem csak max nézni, vagy megfogni. Vagy pl a köldök, ami vonz még, főleg a kiálló fajta. Szeretem, ha lassan simogatják a farkam, nem gyorsan rángatják.
ma 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!