Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez a shemale kereso egy atveres?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a shemale kereso egy atveres?

Figyelt kérdés

Fel regisztraltam de folyton ram irnak :D Profilom sincs kitoltve :/

""Őszintén keres egy kedves férfit, aki szeretne felfedezni mindenféle pajkos kölcsönös örömöket egy édes tgirl. Hajlandónak kellene lennie arra, hogy hagyja, hogy lenyaljam a far,kát, és nem bánná, ha rengeteg szo.pást kapna tőlem. -----Ezt irta az eggyiknel. Mi ez az ossze vissza szoveg. Fele szerintem bot az ott regisztraltaknak. Es miert kell kint legyen a csocsuk a legtobbnek. Mivel kulomb ez mint a rosszlanyok ?

tegnapelőtt 08:29
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Te sem írsz sokkal jobban.
tegnapelőtt 08:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocsanat...
tegnapelőtt 08:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nem igazán érthető, hogy mi a problémád
tegnapelőtt 10:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a problémája, hogy kamu oldalon keresgél, és annyira selejtes az agyműködése, hogy észre sem veszi.

Ennyi...

Ez a google fordítós szöveg alapból arról árulkodik, hogy kamu az egész oldal!

tegnapelőtt 10:51
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Nem. Ez teljesen legit. Lehet hogy még kicsit nézelődnöd kell vagy befizetni, de nem kamu.
tegnapelőtt 11:08
 6/9 A kérdező kommentje:

ma 11:08

Ertem. Koszi!

tegnapelőtt 11:31
 7/9 anonim ***** válasza:
#5! Ha üzent volna neki egy igazi ember, akkor mit kéne "még kicsit nézelődni"?
tegnapelőtt 11:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
11:08. Miért adod alá lovat?🤣🤣 Befizeti az összes pénzét akkor se fog ott talalni egyetlen shemalet se ha csak nincs regisztrálva a rosszlányokról aki szintén jól le gombolja.🤣
tegnapelőtt 13:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Több partnert is szereztem onnan.csak jól kell kitölteni a profilod és

kamu nélkül.

tegnapelőtt 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!