Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Transz lányokkal hol lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Régóta foglalkoztatnak a Transz lányok, de egyszerűen semmilyen értelmes platformot nem találok. Rosszlanyok.hu nem érdekel, nem prostit keresek, komolyabbra vágyom :)
23/F Győr - Moson - Sopron megyéből
nov. 15. 21:20
1/8 Eric Griffin válasza:
"Rosszlanyok.hu nem érdekel, nem prostit keresek, komolyabbra vágyom :)"
Teszik hogy vannak elveid! 🤣🤣🤣
2/8 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz érdemben válaszolni, akkor szerintem ne húzd a saját időd haver :D
nov. 15. 21:34
3/8 anonim válasza:
Én Facebookon ismerkedtem meg a párommal aki transzi csaj 🙂 3 éve vagyunk együtt 🙂
4/8 anonim válasza:
facebok tvitter igaz ott is csak szexet keresnek
6/8 anonim válasza:
Én csak crossdresser vagyok, ha az is jó, írj nyugodtan. 35
8/8 djbobo006 válasza:
komáromi "csajjal" én is megismerkednék :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!