Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Azok a férfiak, akiknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akiknek tetszenek a transz csajok csak a farkuk miatt tetszenek?

Figyelt kérdés
Én párkapcsolatban élek 3 éve,egy transz lánnyal. Tudom hogy sok férfi társamat érdekel ez a dolog. Ti srácok ,a farkuk miatt jönnek be nektek a transz csajok? Mert mikor engem el kezdett anno ez érdekelni,nekem nem a farok volt a , lényeg hanem a popsi. Hogy mindig egy szép popsit kezehessek.

#Transzi csajok #Miért tetszenek nektek
dec. 5. 16:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Engem a nőies külső plusz farok kombó fogott meg.

És kérdező, milyen nehézségek adódnak egy ilyen kapcsolatból? Akár a partner irányába, akár a külvilág irányába

dec. 6. 17:27
 12/27 anonim ***** válasza:
62%
A 11-es szerint gondolom én is . Némi szerepjátékkal fűszerezve a kölcsönös szopás izgatna leginkább .
dec. 6. 18:14
 13/27 anonim ***** válasza:
12-es milyen szerepjátékra gondolsz? Érdekelne.
dec. 6. 20:45
 14/27 anonim ***** válasza:
62%
Nekem alapvetően igen, a farkuk miatt, mert nagyon szívesen kipróbálnám, hogy milyen lehet leszopni őket, meg lenyelni, de a seggük is nagyon vonzó lenne számomra, főleg kinyalni.
dec. 6. 20:46
 15/27 anonim ***** válasza:
Mivel én csak online láttam még ilyet, így nehéz véleményt mondani, de alapvetően én a nőket szeretem minden tekintetben, viszont valami miatt vonzanak a farkak is. Pasiból semmi más, csak a farka. Emiatt valahogy a női kinézet+farok kombó egész ínyenc dolognak tűnik. De az anált nem szeretem, szóval részemről inkább csak szopnék és párkapcsolatot se tudnék elképzelni vele. Ráadásul a műcici se vonz, legyen inkább kicsi, de "természetes", már amennyire a hormonos cicit lehet természetesnek nevezni. De végülis mindegy, mert esélytelen, hogy valaha is olyan helyzetbe kerülnék, hogy lehetőségem lenne kipróbálni.
dec. 6. 23:19
 16/27 A kérdező kommentje:
11/ Figyu,nehezsègeket nem igazán tudok mondani neked mert mióta együtt vagyunk ilyen mèg nem igazán ért minket. Előtte nekem is született csaj barátnőim voltak,úgyhogy ez mindenkinek újdonság volt a környezetemben. De teljesen jól fogadta ezt mindenki. Család barátok stb. Ami talán kicsit nehézséget okozott,az neki volt a munkakeresés de végül abbaól is tök jól kijöttünk🙂 Már több mint 2 éve főszakács egy étteremben 🙂
dec. 7. 05:51
 17/27 A kérdező kommentje:
14/ Igen,a fenék nyalás a kedvenc időtöltésem😃
dec. 7. 06:16
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
#17: meg tudom érteni :D És szokott a szádba élvezni? Olyankor le szoktad nyelni? (14-es)
dec. 8. 01:02
 19/27 anonim ***** válasza:
13-as Kicsit hosszú lenne kifejteni , a lényege az lenne , hogy a nejem új barátnője shemale , ami jócskán később derülne ki .
dec. 8. 18:40
 20/27 anonim ***** válasza:
Szerintem az a különleges helyzet izgat fel téged hogy a nemi szerve a lényének a nemétől eltér. Ha a csajodat nő neműnek tekinted nem vagy meleg. Gondolom az is vonz téged hogy a megjelenése női, a hangja női, a hormonháztartása női, a bőre, a szaga is nőies. Ha így van akkor heteronak számítasz. Hallottam már olyan esetet nem is egyszer hogy egy férfi nőnek érezte magát és amikor kezdett elnőiesedni a vele együtt élő meleg pasija elhagyta mert úgy már nem kellett neki. Ebből is kiderül az hogy se cisz se transz nők melegeknek nem vonzóak tehát nem vagy meleg.
dec. 9. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!