Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akiknek tetszenek a transz csajok csak a farkuk miatt tetszenek?
Figyelt kérdés
Én párkapcsolatban élek 3 éve,egy transz lánnyal. Tudom hogy sok férfi társamat érdekel ez a dolog. Ti srácok ,a farkuk miatt jönnek be nektek a transz csajok? Mert mikor engem el kezdett anno ez érdekelni,nekem nem a farok volt a , lényeg hanem a popsi. Hogy mindig egy szép popsit kezehessek.#Transzi csajok #Miért tetszenek nektek
dec. 5. 16:44
1/27 anonim válasza:
Nemtudom. Nekem igazából maga a csinos megjelenés "jön be".
Azért csak idézőjelben mert annyira azért mégsem, hogy bármit kezdjek egy lánynak öltözött fiúval.
2/27 A kérdező kommentje:
1es/ Igen jogos, szerintem is kimagaslóan csinosak tudnak lenni 🙂
dec. 5. 17:03
3/27 anonim válasza:
Nrm tudom milyen az a transz lány? Farka van-e? Tényleg nem tudom, mert nekem ez a transz nő dolog eléggé zavaros.
4/27 A kérdező kommentje:
3as/ Kukis csajok🙂
dec. 5. 17:39
5/27 anonim válasza:
Én egyszer beszélgettem itt egy pasival aki transz barátnőt keresett. Ő azt mondta hogy azért mert nagyon élvezi az analt kapni de a női kinézet jött be neki. Ilyen kellemest a hasznossal dolognak gondoltam
6/27 anonim válasza:
kérdező,utálom,hogy ezt 100x le kell írnom, de a trans az nem lány, nincs olyan,hogy trans lány, mert valaki beöltözik, sminkel attól még nem nő, férfi, férfi nemi szervekkel és sohasem lesz nő
7/27 anonim válasza:
6-ossal értek egyet. Emiatt zavaros butaság nekem a transz nő akármi. Akinek farka van, az férfi.
8/27 anonim válasza:
Nem így van, én Thaiföldön együtt éltem hónapokig egy transz szexuálissal, mindkét nemi szerve megvolt, így született, nem volt ádámcsutkája és teljesen szőrtelen volt, teljes értèkű nőnek tartotta magàt, nálunk akik transzneműnek vallják magukat, azok csak keresztöltözők, alig van bennük női vonás és még rondák és magasak is! Akivel együtt éltem, a gyerekkori képeken sem nézett ki fiúnak, lányos volt az arca és amikor megismertem, a hangja is női volt! Én sosem tudnék egy férfihez hozzányúlni, undorító, a társkeresőkön is rámnézeget egy két gnóm arcú alak!🤮
9/27 anonim válasza:
8-as az hermafrodita. Ne keverd a transzokkal!
10/27 A kérdező kommentje:
8as,össze kevered a huzatot a friss levegővel
dec. 6. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!