Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lány is érezte már azt, hogy nem a megfelelő szemelyel vesztette el a szüzességét?
Én bánom, hogy azzal a szemelyel tettem meg akivel.
Azóta el telt majdnem 3 év, van kapcsolatom egy jó társ van mellettem, szeressük egymást vele jó minden.
De ahogy vissza gondolok 17 évesen vesztettem el és néha úgy érzem, hogy későn történt meg, az csak alkalmi szex volt, követte még utána 3-4 alkalom (gyerekkori barátom) volt de neki gyorsan jöttek, mentek a lányok szóval neki mindegy volt.
Én azért tettem meg mert előtte nem volt semmilyen kapcsolatom semmilyen pasim úgy éreztem, hogy minnel előbb el kell veszitenem mert nem fogok kelleni senkinek.
Immár volt több barátom is, (nem mindenkivel feküdtem le) nem kérek negatív válaszokat, de utána akiket meg ismertem, nagyobb hatással voltak rám és jobb lett volna ha az egyikkel teszem meg.
Nem tudom a többség hogy van vele, de engem ez azóta bánt és zavar hogy csak mi előbb meg akartam szabadulni a szüzességemtől mert azt hittem senkinek sem kell egy ártatlan lány.
Én az első szerelmemmel vesztettem el 9.ben. Mondanám hogy jó volt de én kolis voltam, ő bejárós, a szüleim burokban is neveltek szóval végül az iskolában történt tanítás után.
Elég sokáig szégyelltem de sikerült feldolgozni. Vagy csak elévült. 15 éve történt
Meg szuz vagyok de ha azzal kellett volna elvesztenek aki ott volt akkor nagyon megbantam volna
Jobb hogy nem tortent meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!