Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért undrodom a spermámtól?
Figyelt kérdés
Akár férfival, akár nővel van szex kapcsolatom, undort érzek a saját spermámtól. Se nőt se férfit nem tudok megcsókolni orál után. (Miután engem szoptak le.) Nem a másiktól undorodom, hanem még véletlenül sem akarom érezni a saját spermám ízét. Miért van ez?dec. 1. 17:12
1/21 anonim válasza:
Szia, ez szerintem tök normális, nem vagyunk egyformák 🙂
2/21 A kérdező kommentje:
Rajtam kívül ilyennel nem találkoztam. Kellemetlen visszautasítanom a csókolózást miután leszoptak, mertolyan kihasználás erzetet kelt. Volt aki mondta is, hogy a farkam leszopni kell a szája, de utána meg undorodom a szájától?
dec. 1. 17:17
3/21 NemFogodKitalálni válasza:
Nem tudom, de az én férjem is ilyen. Max szájra puszi, de attól is undorodni szokott. Se hozzá érni, se érezni a szagát, állagát, semmit nem szeret. Undorodik tőle mindenhogy.
4/21 A kérdező kommentje:
Ugy érzem, hogy mivel a spermámat nem fogadom el, ami hozzám tartozik, így lehet önmagamtól undorodom tudat alatt.
dec. 1. 17:55
5/21 anonim válasza:
Én se szeretem a punci nedvem. Utána jön a csók és az egész arcomra átragasztja. Legalább törölgesse meg magát de az illatom is érződik utána. Pedig alapból az tetszik de nem akarom nyalogatni "magam"
Szóval én megértem
6/21 A kérdező kommentje:
5-ös de a testnedveink a sajátjaink!
dec. 1. 18:06
7/21 anonim válasza:
A nyálam is a sajátom és minden percben lenyelem mégse innám ki egy pohárból
Nem kell hogy minden izgasson. Valakit izgat ha jó punci nedvesen még lesmárolják, engem nem. Nem szeretem az állagát se de örülök hogy a pasiknak tetszik. Szerintem annyira nem zavaró/elfogadható hogy "bocsi de nem jön be a saját ízem"
8/21 anonim válasza:
A különböző testváladékoknak nem feltétlenül olyan a szaga, állaga, konzisztenciája, mint amit az ember az általa szívesen elfogyasztott (szájba vehető, undor nélkül lenyelhető) élelmiszerekéhez hasonlónak találna. A hal szagától például sokan undoroknak vagy legalább is viszolyognak, a sperma szagát meg pont olyan biogén aminok adják, amik a halszagra emlékeztetnek.Az állaga, konzisztenciája sem bizalomgerjesztő, ragad stb. Vannak, akik a nyers tojást le tudják nyelni, mások öklendeznek tőle.
9/21 A kérdező kommentje:
8-as akkor te nem is szopsz, vagy nem is nyalsz ki nőt?
dec. 1. 21:53
10/21 anonim válasza:
Mert a sperma eleve elég undi dolog, nekem se saját, se másé nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!