Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfias szakmákban, sportokban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfias szakmákban, sportokban mennyire gyakori a biszexualitás?

Figyelt kérdés

Gondolok itt rendőrre, tűzoltóra, focistára, birkózóra. Ti ismertek olyan biszex/ meleg srácot, férfit aki ilyen sportokban, szakmákban dolgozik?

Kollegák között fel lehet vállalni, tudjátok egymásról?

ma 07:50
 1/8 anonim ***** válasza:
41%

Ha egy klerikalista-fasiszta főnök által kontrollált helyen vállalod fel, akkor 1-2 éven belül úgy derékbetörik a karriered, hogy meglepetésedben tátogni fogsz, mint egy partra vetett hal.

Utána nagyon problémás lesz megfelelő helyet találnod, és az is könnyen megeshet, hogy nem sikerül és priuszosként fognak kezelni életed végéig.

ma 08:10
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez nem szakmafüggő. Nekem pl férfias a szakmám,nem írom ki,hogy mi és én bi vagyok.Nem vállalom fel munkában,igaz szóba sem kerül a téma. Egy kollégám van,akivel már beszélgettünk így,általánosságban a témáról,szerintem ő is bi,legalább is sejthető,ahogyan bizonyára ő is sejti rólam,viszont munkahelyen a világért sem keverednék effajta kalandokba.
ma 08:28
 3/8 anonim ***** válasza:
16%

ma 08:10

"klerikalista

Magyar oldal, magyarul fogalmazz, a kevésbé informált embereknek!

ma 08:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést kérek az idegen szakkifejezésért:

[link]

ma 08:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Az egyest nem értem. Még ha van egy eléggé rosszindulatú főnököd, hogyan tenné tönkre a karriered? Ha egy kis faluban történik ez azt még mge is értem, hogy ott nem találnál könnyen más melót, de még egy kis városban sem tudom ezt elképzelni. Mármint kit érdekelne ez a téma? Hű, b#zi, na őt nem vesszük fel... 1980-ban talán igaz lehetett ez, de eltetl több mint 40 év azóta.
ma 09:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs a felsorolt foglalkozások között, de szerintem ezek is elég férfias szakmák: nekem az unokatesóm autószerelő, egyik haverom meg asztalos. A meleg autószerelő unokatesóm nem out, szerintem róla a családon kívül nem sokan tudják, a kollégái biztosan nem. Csak azt gondolják róla, hogy ilyen "fura szerzet", azért nincs még nője. A meleg asztalos haveromnak meg nincsenek közvetlen munkatársai, saját magának dolgozik. Egyébként ő nem tagadja, nyíltan meleg, nem csinál problémát a témából. De egyáltalán nem látszik rajta, nagyon férfias a megjelenése, a kinézete, viselkedése, mozdulatai, a hangja, mindene. Határozott, nagyon pasis típus. Nála fel sem merül, hogy valaki levenné róla.
ma 10:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenféle embert ismerek aki meleg nem biszex,

Pl:orvos, katona, rendőr, ügyvéd, államtitkár stb.

A melegségük nem téma nem vállahatnak álláspontot vagy nyilváníthatyák ki magukról nem viccelődhetnek vele.

Céges bulira a párjukal elmenni felér egy felmondással.

Így.....

ma 11:55
 8/8 anonim ***** válasza:
51%

Tehát az #1 keményen lepontozva, de már van itt egy érdekes ellentét:

"1980-ban talán igaz lehetett ez, de eltelt több mint 40 év azóta."

vagy

"Céges bulira a párjukkal elmenni felér egy felmondással."

Sok 40+ fiatalságát lopta el az a tény, hogy az iskolában nem lehetett biztonságosan ismerkedni. Viszont később már minden megváltozik, hisz az emberek többsége már elveszti a fiatalkori szépségét, és a kapcsolatteremtési lehetőségek gyakorlatilag a nulla és semmi közé esnek, főleg vidékiesebb környezetben.

A munkaadók többsége embertenyész-programokban gondolkodik, így egy magányos harmincast már alapból megbízhatatlannak és értéktelennek kezelnek - hisz "a társadalom alapja a család", amit meg kell támogatni a kevés konzervatív munkalehetőséggel. "Aki olyan antiszociális, hogy nem talált magának párt a sok bulizós iskolaév alatt, az húzzon külföldre!"

Államhivatalnoki állásokban titkosszolgálatilag csekkolják az embereket, és ha kiderül a bvziság, akkor valamilyen módon csendben kikoptatják az illetőt a munkahelyéről. Az "outplacement" lényege, hogy sokszor az új munkahelyen (pl. egy multinál) sározzák le a menekülésre kényszerített személyt, ahol még nem vetette meg a lábát, és így az álláskeresőt a továbbiakban már mind az állami, mind a privát szektorban buktatottnak fogják kezelni.

ma 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!