Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex férfiak, nektek miben nyilvánul meg a biszexualitás?
Sziasztok!
Van egy nagyon jó kapcsolatom amiben titok az én Bi létem. Már régóta, a kapcsolatom előtt is voltam pasikkal. Előző párommal kerestünk és találtunk is hármasra partnert. Nagyon élveztük és ő még inspirált is minket közben. A mostani Kedvesemmel amíg elég sűrű volt a sex nem kerestem magamnak férfit. Viszont amióta nagyon ritka (nem a szeretet, szerelem hiánya végett) azóta újra keresek különböző oldalakon tartós bi kapcsolatot. Sajnos nagyon nehéz találni, főleg normálisat. Gond a hely és az is. hogy sokan csak szájhűsök. (Mármint a dumánál többet nem mernek)
19 vagyok.
#20 .
Mivel bi férfiaknak szól a kérdés és én is az vagyok nyilvan pasit veszünkbe 3.nak. Ha lány lenne a 3. akkor a kérdésre adott válaszom irreleváns lenne,mivel az én bisexualitáson nem nyilvánulnameg semmilyen modon mert 2nőt basznék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!