Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk volt sulidokinal futyi vizsgálat?
Hány évesen volt?
Hogyan történt?
Kinos volt nagyon?
Igen volt. Túl kicsinek bizonyult. Ott helyben kasztráltak és utána el is küldtek műtétre. 1 héttel később már lány voltam.
De az a van, hogy oké hogy átműtöttek de ugyanúgy a lányokat szeretem mint ekotte, szóval most leszbikus lány vagyok. Pedig utálom az lmbtq-t. Szóval most portálom rávenni magam, hogy farkat szopjak. De akkor meg lélekben egy kényszerből b*zi lennék puncival. Nehéz ez na.
Igen, 14 évesen volt, 9.-ben
3assával mentünk be fiúk. Kisgazyára kellett először vetkőznünk. Megvizsgált minket, megmérték a magasságunkat, súlyunkat is. Aztán a végén le kellett tolni az alsógatyánkat és mondta, húzzuk hátra a fitymát aztán vissza. Megtapogatta a heregolyóinkat. Aztán felöltözhettünk. Túl lehetett élni. Nekem csak annyiból volt picit kínos, hogy kis vérpéniszem van, ami ilyenkor még kisebbre összemegy. A másik két srácnak akikkel bent voltam, meg szép nagy húsfarkuk volt. Még a doki is megjegyezte, hogy méretesek, gratulál.
Gimiben volt.
Hát,elég kínosan éreztük magunkat😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!