Sulidokinál miért zajlik manapság több gimiben teljesen meztelenül a vizsgálat?
Figyelt kérdés
Annyira bosszantó, már az is, hogy egy szál bugyiban mezítláb várakozni, és aztán bent meg azt is le kell újabban venni, miért?? Hisz a háziorvosnál se kell. Tisztára fölösleges és dühítő, kínos, megalázó.2009. ápr. 21. 20:58
1/21 anonim válasza:
ezt te honnan veszed?? ez történt veled?????? veletek?? ez nem normális.. ilyet nem tehet! :S bugyiban melltartóban is csak elsőben kell lenni, hogy a gericnedet megnézzék! ezt sűrgősen jelentsétek vkinek!
2/21 anonim válasza:
Igaza van az elsö válaszolónak! Szóljatok valakinek!! Ne hagyjátok magatokat! Pár éve csak melltartóig kellett levetközni,legalábbis nálunk igy volt. Megnézte a gerinced,és fel is öltözhettél. Na de ez nem normális dolog!
4/21 anonim válasza:
Én 8.as vok és nekünk bugyiba kell lenni:S Aki nem vetközik az igazgatóiba landol:s elég ciki mondjuk:(
5/21 anonim válasza:
Én biztos az igazgatóiba landolnék akkor,de ott meg is mondanám a magamét! Mit képzelnek??
6/21 anonim válasza:
a gimis sulidokinál nálunk is bugyiban kell várakozni, majd benn, úgy hogy egyszerre 2 másik lánnyal kell bemenni, annak akit épp az orvos vizsgál mindig le kell vennie a bugyit is. tényleg dühítő.
7/21 anonim válasza:
az a baj, hogy ezt indokolják is azzal hogy alapos vizsgálatot kell tartaniuk, illetve mindenhol meg kell hogy nézzenek. ez mondjuk akkor legyen oké, de legalább ne egyszerre legyünk benn többen
8/21 anonim válasza:
És erröl tutira tud az igazgató is meg minden?? Nem hiszem el hogy ennek igy kell müködnie! Én nem hagynám lányok,nekünk nem kellett levetközni!!
9/21 anonim válasza:
Nálunk elsőbe le kellett menni a rendelőbe, előtérbe vártunk, amikor kijött egy fiatal doktornő, és közölte, alaposan meg fog mindenkit vizsgálni, de nem úgy, mint a háziorvosnál, hanem "mezítelenül", ne ijedjünk meg, és bugyiban várakozzunk. Kettesével mentünk be, akit vizsgáltak, egy elhúzott függöny mögé ment, úgyhogy kettesben volt a dokinővel. Így is gáz volt, a seggünkbe is belenézett, szerencsére csak kívülről :I Gerincet is nézett, állva és guggolva, meg talpat is, nincs-e lúdtalp. Utálatos volt az egész, másodikba és többet már nem kellett pucérkodni szerencsére.
10/21 anonim válasza:
de ezt akkor sem értem meg hogy egy iskolaorvos miért néz bele a fenekedbe???
meg ez az egy függöny elválaszt a többiektől is elég "biztató" dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!