Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedjek megmondjam hogy csak kíváncsi vagyok?
Onnan, hogy hasonló emberkékkel ,konkrétan 12 -vel beszélgettem innen. Mind eltűnt a tali előtt, leregelt, stb.
1-es
Mondjuk nők írtak rám, elég részletesen és nyomulva. Ennyit a forgalomról.Persze otthon anyuci mellett megy tovább a fantázia...
1-es
Azért tegyük hozzá az érme másik oldalát is. Én is kerestem partnert ki próbálni milyen lehet a szex egy férfival.
Mára már feladtam.
Megmondom a többség nadrág le azt szopjad, vagy a kocsiban elő veszi valahol, netán az erdő mellett a bokrosban akarja megoldani. Persze a gumi felhozatal egyenlő valami üldözéssel ha szóba kerül.
Már bocsánat de akkor inkább nem lesz ilyen kalandom. Nem mellesleg egy kezdőnek ez tuti nem fog bejönni első alkalommal.
Akkor én más oldalról néztem az egészet.
Nyugis ,kulturált helyen és védekezéssel tudtam csak elképzelni.Amúgy pedig egy megbízható és tartósabb havert szerettem volna.
Mára én is feladtam, ez van :)
1-es
Nyilván én is így voltam vele, de hát a többség egy noname gyors ürítésre vágyik és mint valami robot. Ürítő csésze nem leszek én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!