Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedjek megmondjam hogy csak kíváncsi vagyok?
Figyelt kérdés
Azaz elmondjam, hogy lehet sose lesz újra tali, mert még nem csináltam pasival és lehet nem is tetszik? Pasiként első kaland lenne.ma 10:02
1/8 anonim válasza:
Már most megmondom neked, hogy egyetlen talid sem lesz, senkivel.
2/8 anonim válasza:
Az egyesnek igaza van. Mindig csak fantáziálgatni fogsz róla, amikor kanos vagy, de nem fogod merni élőben kipróbálni soha.
3/8 A kérdező kommentje:
Ezt miből sikerült megállapítani? Abból, hogy nem volt találkozóm és azon töröm a fejem elmondjam-e az elsőnek hogy lehet csak 1 találkozónk lesz? Sajátos következtetésnek érzem....
ma 10:49
4/8 anonim válasza:
Onnan, hogy hasonló emberkékkel ,konkrétan 12 -vel beszélgettem innen. Mind eltűnt a tali előtt, leregelt, stb.
1-es
5/8 A kérdező kommentje:
Nem lehet, hogy veled a hiba és nem velük?:) Te mész szembe a forgalommal és nem ők...
ma 10:52
6/8 anonim válasza:
Mondjuk nők írtak rám, elég részletesen és nyomulva. Ennyit a forgalomról.Persze otthon anyuci mellett megy tovább a fantázia...
1-es
7/8 anonim válasza:
Mindig legyél korrekt! Mond meg, hogy első alkalom és bizonytalan vagy. Van egy csomó meleg pasi aki rá van gerjedve az "elsőbálozókra" és viszonzás nélkül is kb. bármire képesek annyira rá vannak kattanva a "friss húsra".
8/8 anonim válasza:
Azért tegyük hozzá az érme másik oldalát is. Én is kerestem partnert ki próbálni milyen lehet a szex egy férfival.
Mára már feladtam.
Megmondom a többség nadrág le azt szopjad, vagy a kocsiban elő veszi valahol, netán az erdő mellett a bokrosban akarja megoldani. Persze a gumi felhozatal egyenlő valami üldözéssel ha szóba kerül.
Már bocsánat de akkor inkább nem lesz ilyen kalandom. Nem mellesleg egy kezdőnek ez tuti nem fog bejönni első alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!