Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha tőlem a nőtől (heteró nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tőlem a nőtől (heteró nő vagyok) ezt kérdezte egy férfi, akkor lehet hogy biszex?

Figyelt kérdés
Heteró nő vagyok, és olyat kérdezett tőlem egy férfi, amit heteró férfi még sosem, emiatt gyanítom hogy az illető nem biztos hogy heteró: jobban szeretek-e adni, mint kapni? Nem értettem mire gondol, (kölcsönösség az alapelvem, emiatt is fura volt ez a kérdés) nem firtattam. (Szex nem volt köztünk, csak szóba került.) Vannak meleg, biszex ismerőseim, és ők azt mondták, hogy ilyet csak meleg/biszex férfiak kérdeznek egymástól. Szerintetek?
ma 20:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
ma 20:07
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Semmi köze hozzá! Lefordítom! "leszopsz" viszonzatlanul(a viszonzatlan nem biztos)
ma 20:08
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
"leszopsz"?
ma 20:09
 4/13 A kérdező kommentje:
Tőlem heteró férfi ilyet sosem kérdezett, és a kölcsönösség mindig alap volt a másik fél részéről is, tehát eleve nem volt ilyen kérdés.
ma 20:10
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor neked rohadt nagy szerencséd volt a pasikkal. Én rengeteg önzőt ismerek, és nekem is egyből az között eszembe, hogy olyan nőt keres, akivel nem kell foglalkozni.
ma 20:42
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem szerencse kérdése ez. Sosem volt egy éjszakásom, sosem feküdtem le iegennel, sosem szexeltem úgy, hogy nem ismertem meg jobban a másik felet. Plusz kizáólag hosszútávú, monogám kapvsolataim voltak. A felszínesség nem az én világom.
ma 20:44
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem bi a fickó, hanem lusta és önző.
ma 20:49
 8/13 A kérdező kommentje:
7-es ahogy írtam, én azt a kérdést nem is értettem. Meleg ismerőseim mondták, hogy ezt ők szokták kérdezni egymástól, hogy megtudják melyikük az aktív, melyikük a passzív.
ma 20:52
 9/13 anonim ***** válasza:
72%

A spontaneitás nem egyenlő a felszínességgel. Nem baj, ha valaki szeret biztosra menni, csak ne csapjon át ez mélységes unalomba.

Én szeretem a kalandokat, de ezzel a pasival én sem feküdnék le. De nem azért, mert szerintem biszex, hanem mert önző.

ma 20:53
 10/13 A kérdező kommentje:
Spontàn párkapcsolatban természetes, de nekem idegennel nem lenne szex. Sosem volt és nem is lesz. Az unalmat nem értem. Párkapcsolatban van a legtöbb spontán szex, ha két ember kölcsönösen szereti egymást.
ma 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!