Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk! Ti lepődtetek már meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti lepődtetek már meg más ferfi enyedt nemiszervén? Farok méret, fanszőr, fityma hossza, piercing, herezacsi miatt.

Figyelt kérdés
Tegnap egy régi haverommal mentem uszodába. Tusoláskor láttam, hogy többször a farkamra néz. Haza fele megkérdezte, hogy metélve vagyok-e, és a makkom méretére is tett megjegyzést.

nov. 14. 14:31
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Én nem láttam még akkorát lankadtan.

Megmutatod? :)

nov. 15. 10:29
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább irigykedtem különösen 2 srácra, mert mocskos jól néztek ki meztelenül, és tudtam, hogy a csajok megvesznek értük. És így fura volt magam előtt látni egy semmiben, de nem meglepődés volt, hanem irigység, na meg olyasmi érzés, hogy "aha már értem, miért vesznek meg a csajok".

Hát ez van ... kinek mit adott a sors.

Azért baromi sokat számít esztétikailag a kinézet, nem kell ahhoz álló dákó. Ha elmész egy nudista strandra, ott is nyilván sorrendbe tudod tenni, hogy melyik srác mennyire néz ki jól meztelenül, és mennyire csöpögnek a csajok, csak mert látják.

Neki meg nyilván ad egy rohadt nagy büszkeséget nyilván.

Én egyszer egy olyat láttam, akinek lankadtan is baromi nagy volt, nem combközépig ért, de majdnem, szóval másnak max mereven akkora vagy úgy se, rendesen lengedezett neki, ahogy járt, és láttam, ahogy a csajok kajak ledöbbentek a látványon és nem tudták elvinni róla a szemüket. Pedig a méretén kívül nem volt semmi különös a srác, úgy értem, nem volt kigyúrt pl, szóval ruhában tök átlag, de ruha nélkül mindenki elcsodálkozott kicsit.

nov. 15. 12:10
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szőrösségén szoktak meg a lógós zacsimon meglepődni
nov. 15. 12:29
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Gyakran járok én is úszni, a húsfarkú srácok méretükből adódóan nem is nagyon szégyenlősek, oda szoktam azért pillantani, ha ilyet látok :D Másik dolog amit megfigyeltem, hogy a fiatalabb korosztály mostanában szinte mindig szőrös, ezen szoktam még meglepődni
nov. 15. 13:32
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
14# Hány évesek a fitalabbak?
nov. 15. 14:15
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
A 12-13 cm tényleg jó nagynak számít ernyedten. Én is sok meztelen férfit láttam uszodában és fürdőhelyek öltözőiben, zuhanyzóiban, de szerintem egyáltalán nem gyakori méret.
nov. 15. 14:19
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Piercingre szerintem mindenki oda néz.

Meg nálunk arra is, ha valaki metélt.

A többi verzió nem olyan érdekes senkinek, kivéve ha esetleg extrém kicsi vagy extrém nagy.

nov. 15. 17:45
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
12 lankadtan + a szőke fanszőrzetemre mondták már, hogy szép.
nov. 17. 08:36
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Nálam méreten (lógva 12-13) és a természetes fanszőrön szoktak.
nov. 17. 17:13
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Persze, többször is volt, hogy elcsodáloztam.
nov. 17. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!