Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti lepődtetek már meg más ferfi enyedt nemiszervén? Farok méret, fanszőr, fityma hossza, piercing, herezacsi miatt.
Figyelt kérdés
Tegnap egy régi haverommal mentem uszodába. Tusoláskor láttam, hogy többször a farkamra néz. Haza fele megkérdezte, hogy metélve vagyok-e, és a makkom méretére is tett megjegyzést.ma 14:31
1/8 anonim válasza:
Enyémet már nézték a tus alatt. Össze van esve, a zacsim lóg. Impotens vagyok.
2/8 anonim válasza:
Volt ilyen is olyan is. Lepődtem meg én is és rajtam is. Szőrzeten és méreten főleg.
3/8 anonim válasza:
igen. kicsi volt és olyan durván szőrös, hogy alig látszott a 2 centis szerszáma :)
5/8 anonim válasza:
Én a piercingen mindig meglepődöm. Tisztában vagyok vele, hogy a nemi szerven sem ritka, és mindenkinek a magánügye, de olyan távol áll tőlem, hogy ennek ellenére meglepődök. Lehet, hogy kicsi a képzelőerőm, de nem tudom egy heves szexben, hogy nem okoz fájdalmat?
6/8 anonim válasza:
Metélt vagy? Igen. Egy volt munkatársamnak elég nagy,metélt pedig csak 158 cm magasságú.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok metélt, csak rövid alapból a fitymám, így a makkom mindig kint van teljesen. A farkam 12-13 cm ernyedten...
ma 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!