Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként hogyan sikerült elcsábítanod egy másik (heterónak vélt) fiút?
Figyelt kérdés
nov. 14. 07:44
2/7 anonim válasza:
Hat, ha sikerul elcsabitanod,akkor legalabb tudod nem hetero es jatszadozhattok.
Beszelj vele, eloszor puhatold ki meddig menne el. Sima maszturbalas, aztan egymasnak veres, oral aztan szex. Az, higy az elején csak azt mondja max veresig megyek. Nem jelent semmit, csak bu'zis kimondani.
3/7 anonim válasza:
Buli után nálam aludt mert egy kis "baleset" történt. Lényeg hogy segítettem neki vetkőzni,zuhanyozni,aztán én is letusoltam és meztelenkedés közben szóba kerültek intim dolgok.Innentől sima ügy volt😎
6/7 anonim válasza:
Akkor osszefosta magat, vagy behugyozott.
Neked meg volt hozza gusztusod ezutan?😅😅
7/7 anonim válasza:
Buli után, nála aludtam és viccesen megegyezte, hogy ha most lány lennék... Mondtam, hogy jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!