Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk! Ha egy haverotok lesne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy haverotok lesne vizelés közben és kétértelmű dolgokat mondana,hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

Bele mennétek kisebb játékokba?

Most kerültem ilyen helyzetbe és nem tudom mit tegyek.Mert a jó barátság lehet hogy megromlana.

nov. 13. 12:22
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonlóan indult haverommal az első közös hoki
dec. 3. 18:39
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

30

Miért lenne beteges? Pont nagyon egészséges a kíváncsiság. A mi osztályunkban ez sokszorosan megvolt, akkor úgy látszik, oda csak betegek jártak.

dec. 3. 19:14
 33/38 anonim ***** válasza:
47%
#32 ja egyik osztálytársam lecummantotta a màsikat kìvàncsisàgból azt most mindegyik nős ,de nemhiszem h full heterók
dec. 3. 20:33
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
33- Van ilyen. Ez is megesik kíváncsiságból, aztán legtöbbször soha többet nincs közük fiúhoz. Tizenéves, talán huszonpárévesen azért a kíváncsiság sokszor ráviszi az embert olyan dolgokra, amiket később maga se hinne.
dec. 3. 21:02
 35/38 anonim ***** válasza:
61%

És ha egy homoszexuális egyszer megkíván egy nőt, akkor ő is megfertőződik a heteroszexualitással? Onnantól kezdve már nem lehet homoszexuális, csakis bi? Vagy csak a homoszexualitás fertőző, a heteróság nem annyira, és maradhat tisztán homó?

Viccesek ezek a címkézési kísérletek. Heteró nem gondolhat másik férfira, mert akkor már nem is heteró hanem bi vagy homó, meg beteges és perverziója van. Szerintem ezeknek a megbélyegzéseknek semmi értelme.

dec. 3. 23:43
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
35 Pont ha magában biztos heteró, akkor ne mfél az iylenektől, mert tudja, hogy ezek nem fogják megváltoztatni. Sok példát mesélhetnék, de mindegy is.
dec. 4. 00:44
 37/38 anonim ***** válasza:
0%
Megmondanám neki kerek perec, amit gondolok. Azt, hogy teljesen megértő vagyok azzal, hogy az embereknek vannak mindenféle hülye fétisei és szexuális elhajlásai, amiről nem tehetnek. És ez idáig biztos nem áll az útjában a barátságunknak. És komolyan mondom, én még vagyok talán olyan hülye, hogyha valamelyik meleg havernak az lenne a fétise, mit tudom én, hogy a könyökömet fogdossa, még tán meg is engedném neki, hadd legyen meg az öröme... DE számomra ez a fütyitéma olyan szinten visszataszító és gusztustalan, mi több rohadtul elegem van már hogy állandóan ezekkel a fütyifétisesekkel van tele minden... hogyha még egyszer rajta kaplak, hogy engem akarsz izélgetni, akkor az van, hogy első felindulásból bele találom verni a fejed a betonfalba. Szóval erre keressen magának másik embert.
dec. 4. 01:08
 38/38 anonim ***** válasza:
27%
#35 nemtudom lehet összekevertek egy koràbbi kommentelővel én semmilyen betegségről nem beszéltem csak azt ìrtam hogy aki ilyet tesz az tuti nem heteró,és igen ha egy meleg sràc meghàg egy nőt az is Bi hajlamnak szàmìt ìgy van . Lehet lepontozni akkor is ezt gondolom
dec. 4. 03:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!