Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Sikerült bekapni a saját farkad?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült bekapni a saját farkad?

Figyelt kérdés
El is élveztél? Amúgy nem gáz ha fiúként ilyet csinál az ember?
nov. 12. 18:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A makkomat be tudom kapni
nov. 13. 12:00
 12/17 Pufák válasza:
Én nekem sikerült, nagyon de tényleg nagyon izgató volt. Emellet nagyon jó érzés volt. Nem rég el is kezdtem nyújtani újból emiatt
nov. 13. 14:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Néha szoktam leszopni magam.
nov. 14. 09:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerencsére a nyelvemmel tudom izgatni a makkomat és nem egyszer élveztem el így
nov. 14. 16:57
 15/17 anonim ***** válasza:
sajnos sosem értem el, így szereztem magamnak 😅
nov. 17. 18:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Tiniként próbáltam ki először, sikerült és nagyon jó volt elsőre is. Elkezdtem rendszeresen nyújtani, és minden nap szoptam magam évekig. Félig simán bekaptam bármikor mindenféle bemelegítés nélkül is.

Mostanában is csinálom, de már ritkábban, és sajnos a hajlékonyságom sem a régi, de a makkom még tudom szopni.

Mindig elélveztem a számban.

Nem gáz csinálni szerintem, én imádok így masztizni. Barátnőim tudtak róla, és ők sem tartották gáznak.

nov. 25. 11:01
 17/17 anonim ***** válasza:
14 éves koromig tudtam és szerettem csinálni. Azóta viszont túl vastagra nőtt, nem fér már be a számba rendesen. Hiányzik kicsit.
nov. 29. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!