Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, nők, az számotokra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, az számotokra lehet izgalmas látvány, ahogy egy dildó vagy egy igazi szerszám eltűnik egy jó pasi formás fenekében?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Igen
tegnapelőtt 23:15
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
A legjobb ülni egy vibriben, a csajom meg lovagol az ölemben.
tegnapelőtt 23:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet
tegnap 00:56
 4/5 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon nem.
tegnap 02:44
 5/5 anonim ***** válasza:

sokan azt mondják hogy ez a biszexuális meg meleg dolog mindig is volt.. de mégis az érződik hogy konkrétan a fél bolygó ilyen :D sztem ez nem véletlen, talán a természet így védekezik a túlnépesedés ellen.

Nem mágiáról beszélek feltétlenül de valami van.

én hetero vagyok de a bnőm 1-2 szer feldugta a kisujját.. hát am nem volt rossz :D (ő akarta egyébként.. és ezzel kipipáltam a kérdést)

tegnap 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!