Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Volt nalam egy ferfi rámfogta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt nalam egy ferfi rámfogta ellloptam tőle 12 ezer Ft ot, te mit tettel volna?

Figyelt kérdés
nov. 8. 14:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt elbasztad.

Vissza verhetted volna gyanusitást azzal,hogy: a kamera be volt kapcsolva...hívjuk a rendőröket!

Megnèzhetjük a felvételt!

Erre visszavonulót fujt volna. Mert a hazudott bizonyiték füstbement volna.

Folytatod: a rendőrnek azt mondom,hogy láttad a kamerát,szóban belegyeztél...mitőbb te kérted,hogy legyen felvétel!

Ha mégis rendörségi üggyé vállik,akkor te semmit nem csináltál,max hazudtál. Az nem büncselekmény. De ő rágalmazott,hamis tanuzott.

Azzal,hogy adtál neki 12rugót megmutattad,hog, palira vehető vagy. Ne csodalkozz ha másoknis be probálkoznak ezzel a szöveggel. Azok a haverjai lesznek. Te meg -jaj rendörök adom a pénz csak ne szoljanak senkinek.

Voltam és is megyanusitva,hogy lenyultam 20rugót. Felvètel van rólla!

Mondtam: Rendben nézzük meg!

Vége is lett az ügynek.

Tudd a felvétel bizonyiték akkor is ha nem voltrá engedélyed.

nov. 8. 23:16
 12/12 A kérdező kommentje:
11/11 köszi
nov. 9. 10:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!