Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt nalam egy ferfi rámfogta ellloptam tőle 12 ezer Ft ot, te mit tettel volna?
Most akkor készült felvétel vagy nem? Teljesen zavaros, amit írsz.
Amúgy szerintem lehúzott, és megnyugodhatsz, nem fog a rendőrségre menni, megkapta a pénzét. Különben is mit mondana ott? "Jó napot, felmentem (szexelni) x-hez, utána észrevettem, hogy hiányzik az összeg, visszamentem, ő meg odaadta, tehát eredetileg is ő lopta el, tessék kimenni hozzá és megbüntetni" - még egy gyenge limonádé krimivígjátékban is nevetséges volna. Azt meg nem mondhatja, hogy "azt hittem felvételt készít és megzsaroltam, hogy amiatt is szólok, ha nem fizet", mert azzal saját magát is kompromittálja zsarolás miatt.
Egyébként ha rögtön észrevette a kamerát és maradt, akkor kvázi beleegyezett a felvételbe, ha csak utólag, akkor jogosan akadt ki, hogy a tudtán kívül felvételt készítettél. Egyébként a lakásodat védheted kamerával, csak az jellemzően a bejárat közelében szokott lenni, ha kifogásolható tartalmú videók is készültek, akkor az a kamera a hálóban volt, ott meg nem a betörők ellen szokott lenni...
Pfhuuu bazd+
Egyrészt jó hülye vagy, másrészt hmm🤔
Másrészt is értelmi fogyatékos vagy, mert a fogalmazás sem az erősséged!
Minek írkálsz ide f.szságokat?
Mindenki itt van már lipótról, vagy lehet rá számítani, hogy még nem mindenki talált rá a gyakorira?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!