Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miert lehet egy fiunal?
Figyelt kérdés
Közös lany baratunktol tudom hogy egyik legjobb fiu haverom egy hazibuli vegen lefeküdt egy haverjaval, miközben en meg csak lannyal lattam es amugy nagy csajozogep.
Soha nem gondoltam volna rola hogy a fiuk is erdeklik ugy.
Mi vihette ra erre?
nov. 7. 16:59
2/6 anonim válasza:
1. Létezik a biszexualitás
2. Nem minden igaz amit hall az ember
3/6 anonim válasza:
Szerintem csak nagyon kanosak voltak mar es nem volt nöjük. elöfordul ilyen a fiuknal.
6/6 sandrisbp válasza:
Teszett neki a másik srác és kíváncsi volt - meg hiányzott már neki egy jó szex. Nem érdemes ezen filózni, semmi drámai nem történt, fiatal korban a kísérletezés kell ahhoz, hogy ki-ki megismerje önmagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!