Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos a haj/frizura egy fiúnál?
A frizura mostanában fontosabbá vált, mint régebben.
Már az egész fiatal fiúknak is komolyabb frizurájuk van, és festve is van nekik sokszor tizenévesen is már.
alkalminál fontosabb a haj, legyen dús
Kapcsolatban mindegy
ápoltság minden esetben alap
1-es, akkor neked gondolom egyformák a melleid és narancsbőröd sincs, ugye? :D Elvárod, hogy ne történjen meg egy teljesen természetes dolog, mint a kopaszodás? Inkább eldobod, lehet, hogy életed csávóját? :D Úristen... Olyan debil vagy helyből, mint más nekifutásból.
4-es, borotvált kopasz vagyok és nem tudom megszámolni, hány nővel feküdtem le...
De az belülről jön vkinél, hogy tetszik-e neki a kopasz fej, vagy sem.
Van akinek nem tetszik, ezért nem lehet bántani senkit.
Az igaz, hogy van aki nem tehet róla, de attól még lehet, hogy a másiknak emiatt nem jön be.
De a saját érzéseidet nem tudod ráerőltetni másra.
Mindenkinek más a fontos, lehet neki az, neked meg nem.
Vannak akiknél sokat számít a külső, és erről nem tehet, mert ez belülről jön, akkor izgul fel jobban, ha vizuálisan is bejön neki az illető.
Általában fiúk vagyunk ilyenek.
De a kérdező csak kérdezett.
:D
Azt nem mondta el, neki mi a fontos.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!