Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ilyen időben kinti szexhez mit vennétek fel?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok crossdresser, eddig 4 fal között voltam leginkább. Van egy srác akivel barátság extrákkal összejárogatunk, megbeszéltük, hogy egyik este elmegyünk sétálni és az erdős területnél kicsit bemegyünk rosszalkodni, de nem tudom mibe menjek, amiben nem fagyok meg, de könnyen lehet benne szexelni, nem jár arra este senki, max másik pár, de ha mégis, ne ott legyek félig pucéran 😀nov. 6. 10:38
1/8 anonim válasza:
Vastag szexi harisnyát, aminek középen van egy nyílása.😉 22L
3/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam, miniszoknya vagy miniruhát, combcsizmával, és van egy hosszú térdalá érő kabát, ebben mennyire fagynék meg? Harisnyát, ha felveszek nyilván korlátozza már a dolgot, olyan nincs, ami lyukas lenne lényeges helyen, persze megoldható 😂esetleg combfix még. B verzió sima derékig érő kabát, sima farmerrel vagy bőrhatású leggings, az szexibb, de az eléggé korlátozza a szexet 😀 nyilván előre hajolok félig letolt nadrággal, de kb ennyi póz maradt, de térdelni is jobb valószínűleg a hosszú kabáton. 😀
nov. 6. 10:50
4/8 anonim válasza:
Már hol kint ? Ománban nem kell semmi mert jó idő van ahogy pl Ausztrália északi részén is. Magyarországon meg nem mennék ki
5/8 anonim válasza:
Szerintem tulliheged a dolgot. Este....sötét = Minden crosdresser fekete!:-)
6/8 anonim válasza:
Èn vastag combfix,inkább combzokni. Rövid egyberuha,vagy szoknya. Ne legyen k@rvás,a szoknya takarja a combfix felső rèszèt. Alá francia,vagy tanga bugyi. Mi mindig így megyünk.Bugyi fèlrehúz,ès mehet is be a lompos😊😊.
7/8 A kérdező kommentje:
Magyarországon.
Igen, nekem is ez az elképzelés, combfix, egyberuci, tanga, csak az 2-5 fokban lehet túl szellős 😂 persze a lompost tekintve ez a jó :)
nov. 6. 13:07
8/8 anonim válasza:
Hát én nem eröltetném,már hideg van hozzá. Persze mivel "lány" vagy jó esélyel szopni fogsz. Ahoz bármilyen ruha megteszi.
Ha mégis megdugna ahoz is jó bármi amit kicsit lehúzhatsz hátul,hogy betegye.
Küldj már egy képet magadról!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!