Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fürdőbe benyitva lepődtél már meg farok méreten?
Figyelt kérdés
Véletlen szituációban lepődtél már meg valaki ernyedt farok méretén? Pl amikor éppen tusolt, törölközött és benyitottál, vagy öltözött. Lankadtan is nagy méret, meglepően lógó herezacskó vagy hatalmas bunda volt ott neki leborotválatlanul, szóval ilyenek. Ki volt az akin ez meglepett? Volt amikor ledöbbentél mert nem gondoltad volna az illető férfin, srácon ilyet látsz?nov. 3. 16:41
22/28 anonim válasza:
Ha így ezt írod ki fog írni neked. Olyan mintha a férfiakat ezért lenéznéd.
23/28 Eöske janeszka21 válasza:
Van olyan akit igen mert azt gondolja mindenkinek olyan kicsi mint neki , ki írtam hogy hol lehet elerni aki kíváncsi meg tudja nézni aki nem az meg ne beszéljen szart
24/28 anonim válasza:
Én megnézném, de igy már nem hiszem, hogy látom.
25/28 Eöske janeszka21 válasza:
A 117# ír ki f@szságot és mert még védem magam hogy nem vagyok hazug ,még én vagyok a szar ,ez milyen felfogás ???????????????????????
26/28 A kérdező kommentje:
Ezt miért nem privát üzenetben beszélitek meg? Miért adodm meg nyilvánosan az elérhetőségedet?
nov. 11. 09:49
27/28 Eöske janeszka21 válasza:
Mert vannak páran akik kíváncsiak rá és így gyorsabb
28/28 anonim válasza:
Szőrzeten és méreten is lepődtem már meg mindkét irányban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!