Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fürdőbe benyitva lepődtél már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fürdőbe benyitva lepődtél már meg farok méreten?

Figyelt kérdés
Véletlen szituációban lepődtél már meg valaki ernyedt farok méretén? Pl amikor éppen tusolt, törölközött és benyitottál, vagy öltözött. Lankadtan is nagy méret, meglepően lógó herezacskó vagy hatalmas bunda volt ott neki leborotválatlanul, szóval ilyenek. Ki volt az akin ez meglepett? Volt amikor ledöbbentél mert nem gondoltad volna az illető férfin, srácon ilyet látsz?

nov. 3. 16:41
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
57%
Volt.
nov. 3. 16:44
 2/28 anonim ***** válasza:
88%

Párszor előfordult:kicsi,nagy,szőrös,

kopi,lógó zacsi,hosszú fityma ilyenek odavonzzák a szememet😎

nov. 3. 16:46
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb barátommal strandolni mentünk, átöltözésnél láttam meg a péniszét.

Akkor egy kicsit lesokkolódtam, hogy lankadtan ekkora neki...

Utólag már értem, miért volt ennyi csaja :D

nov. 3. 19:02
 4/28 Eöske janeszka21 ***** válasza:
56%
Rajtam szoktak meg lepődni hogy pc van benne. leállás kicsi de fel álva mikor meglatjak megint meg lepődnek hogy sokkal nagyobb mint az ö farkú.én meg csak mosolygok és ha valaki sokáig nézi akkor meg szolitom hogy mi a baj és közben a farkam mozgató kéz nélkül .
nov. 3. 20:08
 5/28 anonim ***** válasza:
89%

Az első munkahelyemen a zuhanyzóba,a combja közepéig ért.Csak tátottam szám.

Nézett és mosolygott.Elkezdte szappanozni és merevedett.Én is beindultam.

A többi nem publikus...

nov. 4. 02:49
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Gyakran előfordul, mivel rendszeresen járok úszni.

Láttam már mindenféle érdekességet.

Nemrégiben épp húgom egyik exébe futottam bele. Nem gondoltam a srácról, hogy egy 'anakonda' van a lábai között. De nagyon tetszett.

nov. 4. 06:43
 7/28 anonim ***** válasza:
88%
Még 11 éves koromban az egyik osztálytársamén. Ő volt a legalacsonyabb, legvéznább fiú az osztályban, nekünk többieknek még szőr sem serkent odalenn, és csak gyerekes kukink volt. A nyári táborban a zuhanyzóban kiderült, hogy neki már hatalmas bozótos burjánzik, nem kevésbé hatalmas (felnőttnek is becsületére váló) péniszmérettel. Tudom, hogy nincs ilyen összefüggés, de iszonyat ellentétben volt a testméreteivel. A vicc az, hogy még ő szégyellte magát, gondolom azért, mert az összes fiú az övét bámulta.
nov. 4. 07:07
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Hol lehet veled találkozni?

Uszoda vagy hol?

Megnézném ha nem baj férfiként.

nov. 4. 16:33
 9/28 Eöske janeszka21 ***** válasza:
100%
Hali 8# én 4# vagyok , instán
nov. 4. 17:31
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Kár. Instán nem merek rád írni.

Sajnálom:(

nov. 4. 18:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!