Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális fiúval ismerkedek heteró lányként, szerintetek működhet?
Elkezdtem találkozgatni egy sráccal, akivel nagyon passzolunk, rengeteget tudunk beszélni, minden tökéletes volt, viszont kiderült, hogy biszexuális.
Én teljes mértékben támogatok mindenkit, viszont mivel én alapból konzervatívan állok a kapcsolatokhoz, szeretem ha valamilyen szinten megvannak a férfi női szerepek, így félek ez probléma lehet. Attól félek emiatt esetleg majd együttléteknél arra vágyna, hogy néha én legyek dominánsabb, ami nekem nem férne bele.
Biszexuális fiúk veléménye is nagyon jól esne, mert én nagyon nyitott vagyok az ismerkedésre vele, viszont félek, hogy emiatt olyan dolgokra vágyna amibe én már nem mennék bele.
Nagyon jó lenne ha kifejtenétek a véleményetek ezzel kapcsolatban, emellett, hogy szerintetek biszexuális fiúk összejönnének-e olyan lánnyal aki jobban ragaszkodik a hagyományos kapcsolatokhoz.
Amitől félsz, azzal nem lenne gond.
A gond az, hogy időnként meg fogja kívánni a péniszt is.
Akár titokban is, ha nem "engeded" neki.
Ilyen esetben csak őszinte kommunikációval és tapasztalással lehet megválaszolni a kérdést szerintem.
Nem a szexualitás határozza meg,hogy valaki domináns vagy inkább elvárja a dominanciát.
Ez inkább karakter kérdése
Majd úgyis kiderül hogy ő milyen, és majd akkor elválik hogy passzoltok e szexuálisan is egymáshoz vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!