Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedtek, hogyan szereztek partnert?
Romeo, vágyaid. Eddig sehol semmi, pedig folyamatosan írnak rám, napi több tucat üzenet.
Általában ezek a problémák az illetővel:
-rusnya, retkes, igénytelen,
-semmilyen értelmes kommunikációra nem képes,
-"Szex most?", "Mizu?", "Kanos vagy?",
-beköszön, hogy "Szia", visszaköszönök és ennyi, további kommunikációra nem képes, nekem kellene kifaggatnom miért írt rám,
-semmilyen fotót nem mutat magáról,
-adatok alapján nagyon jól néz ki, rendszeresen sportol, stb. Küldi a képet és egy pókhasú, löttyedt, 5 centis farkú alak van rajta, rojtosra dugott fenékkel,
-nem tudja már, hány partnere volt, persze a védekezés felesleges, ő egészséges,
-5 perc után törli magát, üzenetet el sem olvassa, többé nem lép be vagy letilt,
-nincs helye, de nem is utazik (kedvencem),
-neki nincs fitymaszűkülete, de majd ledurran a makkja, ahogy a fityma szorítja, a farka sebesre van verve, mindenféle bőrbetegség borítja, de orvoshoz nem menne el,
-fizessek neki a szexért,
-stb...
Ismerkedni itt is lehet ám biszex emberkékkel.
Ha csak egy menet kell, akkor bármikor
Amúgy hogy komolyan adjak egy normálisabban ismerkedős választ, igazából nekem volt Snapchaten, Facen és ennyi
Sose ertem azokat akik csak annyit irnak hogy hello vagy szia
Legalabb leirná mit akar vagy mittudomen
Pl.itt!
De csak akkor, ha össze tud rakni két értelmes mondatot.
A hello "hol lax"- nem elég.
Meg az aki ismerkedni akar de képet nem kuld
Majd elobe
Persze mert ge*ci ronda
Mit gondol elobe szebb?
Vagy szereti hogy midig azt mondjak neki hogy bocs nem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!