Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex férfiakhoz szól a kérdés: ha egy férfi elégít ki, az ugyanolyan élményt nyújt, mint amikor egy nő teszi?
Figyelt kérdés
Bár már 34 vagyok, még sosem volt szexuális kapcsolatom férfival. Egyre gyakrabban eszembe jut, hogy jó lenne kipróbálni egy femboy-jal, lehetőleg egy nagyon nőies fiúval. Másabb élményre számíthat az ember, mint ha egy nővel csinálja?okt. 28. 19:52
1/7 anonim válasza:
Nem tudom. Sajnos olyan régen volt már részem benne, hogy nem tudom összehasonlítani.
2/7 anonim válasza:
Van különbség a nővel és a férfivel történő szex között. Akkor is, ha te vagy az aktív, azaz, te szopatod, dugod meg a másikat. Ha meg te vagy a passzív, te szopsz, téged dug meg a másik, akkor minden más lesz, ahogy a farok másik oldalára kerülsz.
4/7 anonim válasza:
Pasival sokkal nagyobb élmény számomra!
Szopni egy pasi tud igazán , a legtöbb csajom csak cuppog a farkamon!
5/7 sandrisbp válasza:
Szerintem attól függ, mennyire erős a két nemhez való vonzalmad. Ritka, hogy valakinek egyformán erős legyen. Van biszex, aki a csajokhoz jobban vonzódik, és van, aki a pasikhoz - és nyilván ettől (is) függ, melyik nemmel mekkorát élvez. Szopásban viszont a pasik általában jobbak....
6/7 anonim válasza:
Mivel uj lesz szamodra, igy az elejen nagyon izgalmas lesz. Aztan ahogy minden az eletben ez is normalis lesz, alabbhagy
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megpróbálok keresni hozzá partnert és letesztelem :)
nov. 2. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!