Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ugyanolyan megcsalásnak számít?
Szeretnék egyszer (a közeljövőben) lánnyal szexuális kapcsolatba kerülni, mert úgy érzem vágyom rá, de kapcsolatban vagyok. Nem tudom, hogy megbeszéljem e a párommal, hogy ezt szeretném, vagy titokban csináljam, utána beszámoljak e neki?
Tulajdonképpen ez is megcsalás, de nem másik férfival.
Szerintem mindenképp momd el neki a vágyad . én is ugy vagyok vele jobb hogy tudja akkor mint utolag .ert igen sajnos sok férfi ezt is megcsalasnak fogja sajnos fel.
Hála az égnek nekem ebben nagy szerencsém van mert megérti és elfogadja.
Egyetlen út az őszinteség. Engem speciel nem zavarna ha a barátnőm más lánnyal lenne. Sőt akár az is izgatna hogy ketten őt kényeztetjük és egymáshoz meg nem nyúlunk.
A megcsalás meg szubjektív szóval csak a pasid fogja tudni. Mit számít mi mit mondunk. 36F
En elvarnam h a parom elmondja nekem a szexualis vagyait. Ha tudom, akkor tudunk ra megoldast ami kielegito mindkettonknek. 🙂
Ha titkolozik es a hatam mogott csinalja az ugyan olyan megcsalas mint ha pasival lenne. Nem szamit h no vagy ferfi a lenyeg h massal szexel a hatam mogott.
Már az is megcsalás, hogy egyáltalán ez eszedbe jutott és elgondolkodtál rajta
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!