Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A swingerklubbokban megengedet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A swingerklubbokban megengedett a párcserén kívül a férfi és a női biszexualitás? Csinálhatják ott férfiak férfiakkal is, illetve nők nőkkel is? Milyen ennek a megítélése ott? Lehet ott ilyen témában is ismerkedni?

Figyelt kérdés

okt. 26. 17:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azért lenne szar melegbárba menni ilyen célból, mert ha valaki nem full meleg, akkor nem biztos, hogy szívesen megy ilyen helyre, főleg nem egyedül. De gondolom a barátnőjét/feleségét se vinné oda. Szóval ha valaki nem fullba akarja nyomatni a pasi-pasi szexet, csak egy vegyes gruppenben lenne kevésbé válogatós a nemek tekintetében, akkor neki nem sok lehetősege marad.
nov. 3. 21:17
 12/15 anonim ***** válasza:
#10 Magnum szauna páros napon, vagy privát partikra amiket eleve ffi biszex alapon hirdetnek meg. Mostanában nem nagyon hirdetnek a klubokban kimondott ffi biszex estet.
nov. 3. 21:18
 13/15 anonim ***** válasza:
#11 heteróként járok időnként melegbárba (szimplán a buli kedvéért), sosem ért még inzultus. A párommal együtt szoktunk menni - igaz mi nem ismerkedni akarunk csak bulizni. Egy melegbárban amúgy is főleg csak bulizni, ismerkedni lehet, az "akció" nem ott történik helyben. Ettől még összehozható ottani ismerkedésből is, de végig kell menni az ismerkedés minden lépcsőfokán - pont úgy mintha bárhol máshol ismerkedne az ember.
nov. 3. 21:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Ezek az infók nekem teljesen újak, nem tudom hogyan működik egy melegbár. Illetve nagyon régen a feleségem a barátnőivel és egy meleg haverjukkal párszor elmentek egy melegbárba szimplán bulizni és inni, de engem abból kihagytak, szóval saját tapasztalatom nincs. De ő is azt mondta, hogy semmi extra nem volt. Tehát akkor ez mégiscsak távol áll a swingerklubbtól, így annak nem alternatívája.
nov. 3. 21:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

#14 jól látod a melegbár az NEM swingerklub! Annyiban különbözik egy normál pubtól, szórakozóhelytől, hogy meleg a közönség, ahol nyugodtan, beszólás nélkül vállalhatják magukat, nem köt beléjük senki ha teszem fel két pasi smárol, vagy valaki pasi létére női ruhában van.

Toleráns, megértő, befogadó a közönség, nem nézik ki a heterókat sem.

nov. 3. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!