Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A barátommal nagyon fájdalmas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal nagyon fájdalmas a szex, szinte minden együttlét fáj. Minél több fájdalmat okoz annál jobban nem kívánom vele a szexet. Minden egyes alkalommal egy úgymond erőszakot érezek+jobban érdeklődöm a lányok iránt 😌mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mármint szoktunk erről beszélni sőt sokat is, De ugyanott tartunk mindig.Elmondtam neki azt is hogy biszex vagyok vagyis jelenleg annak érzem magam és semmi változás…

#biszexualitás #Biszexparkapcsolat #Boyandgirl
okt. 25. 04:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a vaginizmus egyik fajtàja. Keress rà.
okt. 25. 06:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A #11 nagyon jól mondja. A vaginizmus egy pszichés betegség, ami valamilyen korábbi trauma miatt alakulhat ki. Mindenesetre én a helyedben elmennék nőgyógyászhoz is, hogy kizárjam pl. az endometrózist. Egyébként csak szex közben érzed ezt a fájdalmat vagy wc-zés, esetlen menstruáció alatt is érzel hasonlót? Szerintem ezt ki kell vizsgálni, ne intézd el annyival, hogy olyan pasikat fogtál ki, akik nem jók az ágyban.
okt. 25. 08:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha más partnerrel is így volt, egy nőgyógyászati vizsgálat nem ártana, lehet ciszta is pl.

Persze önmagában az se jó, ha nem vagy felizgatva és úgy gyömöszöl a pasid.

okt. 25. 08:08
 14/19 A kérdező kommentje:
Mindenféleképpen elfogok menni nőgyógyászatra.Mert igazából tudom hogy lelki eredetű a dolog is és ugye kiderült nálam az is hogy nők iránt is érzek vonzalmat.
okt. 25. 08:59
 15/19 A kérdező kommentje:
Illetve a korábbi kérdésre a válaszom hogy igen a menstruáció alatt is nagyon fáj mármint maga a menstruáció
okt. 25. 09:06
 16/19 anonim ***** válasza:
36%
akkor keres egy vékonyabb farkú srácot, nekem is vékonyabb és szűkebb lányokat keresek
okt. 25. 09:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
#12-es vagyok. Szerintem akkor összetettebb a probléma. A vaginizmus akár attól is kialakulhat, ha a nő nehezen fogadja el, hogy a saját neméhez vonzódik. Azért javaslom a nőgyógyászati vizsgálatot, mert elég sok betegség tünete lehet ez és elég komoly mellékhatásokkal járhat. Ugyan nem láttam a leleteidet, de vaginizmusra és/vagy endometrózisra gyanakszom. Sajnos mindkettő elég komoly dolog. Azonnali nőgyógyászati vizsgálatot és labort javaslok.
okt. 25. 10:47
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Rég el kellett volna menni szakemberhez, nem most.

A korábbi partnereiddel is fájt, és mégsem tettél semmit?

okt. 25. 15:09
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"szoktunk erről beszélni sőt sokat is"

Ennek ellenére ugyanúgy könnyezésig dug...

okt. 29. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!