Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal nagyon fájdalmas a szex, szinte minden együttlét fáj. Minél több fájdalmat okoz annál jobban nem kívánom vele a szexet. Minden egyes alkalommal egy úgymond erőszakot érezek+jobban érdeklődöm a lányok iránt 😌mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mármint szoktunk erről beszélni sőt sokat is, De ugyanott tartunk mindig.Elmondtam neki azt is hogy biszex vagyok vagyis jelenleg annak érzem magam és semmi változás…okt. 25. 04:59
11/19 anonim válasza:
Ez a vaginizmus egyik fajtàja. Keress rà.
12/19 anonim válasza:
A #11 nagyon jól mondja. A vaginizmus egy pszichés betegség, ami valamilyen korábbi trauma miatt alakulhat ki. Mindenesetre én a helyedben elmennék nőgyógyászhoz is, hogy kizárjam pl. az endometrózist. Egyébként csak szex közben érzed ezt a fájdalmat vagy wc-zés, esetlen menstruáció alatt is érzel hasonlót? Szerintem ezt ki kell vizsgálni, ne intézd el annyival, hogy olyan pasikat fogtál ki, akik nem jók az ágyban.
13/19 anonim válasza:
Ha más partnerrel is így volt, egy nőgyógyászati vizsgálat nem ártana, lehet ciszta is pl.
Persze önmagában az se jó, ha nem vagy felizgatva és úgy gyömöszöl a pasid.
14/19 A kérdező kommentje:
Mindenféleképpen elfogok menni nőgyógyászatra.Mert igazából tudom hogy lelki eredetű a dolog is és ugye kiderült nálam az is hogy nők iránt is érzek vonzalmat.
okt. 25. 08:59
15/19 A kérdező kommentje:
Illetve a korábbi kérdésre a válaszom hogy igen a menstruáció alatt is nagyon fáj mármint maga a menstruáció
okt. 25. 09:06
16/19 anonim válasza:
akkor keres egy vékonyabb farkú srácot, nekem is vékonyabb és szűkebb lányokat keresek
17/19 anonim válasza:
#12-es vagyok. Szerintem akkor összetettebb a probléma. A vaginizmus akár attól is kialakulhat, ha a nő nehezen fogadja el, hogy a saját neméhez vonzódik. Azért javaslom a nőgyógyászati vizsgálatot, mert elég sok betegség tünete lehet ez és elég komoly mellékhatásokkal járhat. Ugyan nem láttam a leleteidet, de vaginizmusra és/vagy endometrózisra gyanakszom. Sajnos mindkettő elég komoly dolog. Azonnali nőgyógyászati vizsgálatot és labort javaslok.
18/19 anonim válasza:
Rég el kellett volna menni szakemberhez, nem most.
A korábbi partnereiddel is fájt, és mégsem tettél semmit?
19/19 anonim válasza:
"szoktunk erről beszélni sőt sokat is"
Ennek ellenére ugyanúgy könnyezésig dug...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!