Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Életetek eddigi legemlékezetes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életetek eddigi legemlékezetesebb együttléte nővel vagy pasival történt?

Figyelt kérdés

És mi volt az, ami igazán különlegessé tette?

23L (bi)

máj. 27. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy 25 éves szép csajos pasival.
máj. 27. 10:07
 2/6 anonim ***** válasza:
49%

Mindkét nemmel volt nagyon emlékezetes.

44F

máj. 27. 10:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nokent egy lannyal volt a legjobb, olyan volt mintha tudta volna pontosan mikor mire van szuksegem. Ha lassitani kellett reflexbol tudta. Sorozatos orgazmusom csak nokkel volt, pasival orulok ha egy is van... De attol meg szeretem a szexet pasikkal is. Meg nyilvan ad egy pluszt a tiltott gyumolcs feeling, ha csak "ugy" vagyok a kozeleben egy nonek remegek, mint a nyarfa level es meg el se kezdtuk.
máj. 27. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:
54%

Fiuval volt (fiukent)

Strandolas utan zuhanyzoban.

máj. 27. 15:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Pasival, amikor elvette a fenekem szüzességét. Kölcsönös szopásnak indult, de a határozottsága meggyőzött, hogy itt az idő. Nagyon finoman, érzékien, figyelve rám, megdugott, és belém is élvezett.
máj. 29. 09:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mar a tabusaga miatt is a legemlekezetesebb ha a sajat nemeddel tortenik. Legyen no vagy ferfi. Az, hogy azon kivul tenyleg az volt a legjobb szexed e nem biztos, mert elfogultak vagyunk.
máj. 29. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!