Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit keres egy nő egy fiús...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit keres egy nő egy fiús lányban?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom megérteni, hogy ez hogyan van, nyilván azért mert én nem vagyok benne. A barátnőm miatt kérdezem. 4 éve vagyunk együtt, azt mondja hogy szeret, szerelmes belem, de szexuális vonzalmat fiús lányok iránt érez. Velem nem akar semmit, mert fáj neki és én neki ezzel traumát okoztam. Az, hogy fiús lányokra megy most tudtam meg kb. 1-2 hónapja. Azt is mondta hogy voltak eddig is hajlamok, régebben, azonban az nem volt olyan erős mint mostanában, azt is elmondta hogy az is rátett hogy bisex legyen hogy minden szex fájt neki, hol ott en mindig odafigyeltem sokszor abba hagytuk sose szóltam neki mindig mondtam hogy semmi baj stb.

okt. 18. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak ő tudhatja. Szexuálisan bizonyára jobban izgatja.Nekem is volt hasonlóban részem,azóta sem tudtam megfejteni
okt. 18. 09:38
 2/4 anonim ***** válasza:
24%
A dominanciát.
okt. 18. 09:53
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Senki nem biszex, csak van, aki ha érzi a bajt, nem fordul szakemberhez.
okt. 18. 11:24
 4/4 platinumhand ***** válasza:
52%
Milyen bajra gondolsz #3-as?
okt. 18. 11:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!