Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki ha néha arra gondolok, hogy leszopnék egy másik pasit? Semmi más nem érdekel, csak valamiért ez ilyen téren. De amúgy csak csajjal voltam eddig nyilván. Meg valahogy úgy élvezném ha nem tehetnék mást, kikötözve lennék/lefogva ilyesmi.
Figyelt kérdés
okt. 13. 21:20
11/24 anonim válasza:
#10 szerintem ez annyiból könnyebb eset, mint a fordítottja, hogy egyszerűbb a farkunkat valaki szájába adni, mint a mi szánkba venni valaki más farkát. Bár engem inkább ez utóbbi izgatna.
12/24 anonim válasza:
Fú én is szoktam ilyenre gondolni. Végig szopni verni míg jön a meleg anyag. Az az érdekes ha elmegyek akkor hirtelen megszűnik a vágyakozás egy időre. Egyszer talán ja😅
13/24 anonim válasza:
Nekem 19 évesen került először farok a számba, természetesen előtte nyilvánosan mindig ellene voltunk az ilyesminek, de amikor abban a helyzetben találtuk magunkat haverral, akkor azért egyikünk se ellenkezett. :D
15/24 anonim válasza:
Én mindkét dologra szívesen gondolok. Sokszor eszembe jut, hogy milyen jó lenne, ha valaki szopna, és akkor nem kellene gondolkodom azon, hogy hová élvezhetek, hanem egyszerűen csak elélveznék, pont úgy, ahogy épp jólesik, a fogadó fél meg csak lenyelné. Persze az is eszembe jut, hogy másvalakinek én biztosítsam ezt a lehetőséget.
Régebben egyszer volt valakivel egy oldalt fekvős 69-em. Annyira felizgatott, hogy éreztem a számban egy merev farkat, hogy 2 perc sem kellett ahhoz, hogy egy nagyot élvezzek az illető szájába.
16/24 anonim válasza:
Nem az, én is szívesen kipróbálnám akár aktív, akár passzív oldalon is egy fiatalabb sráccal.
17/24 anonim válasza:
Sokan vagyunk így . A megkötözős gondolat háttere nem más , mint az önigazolás - "nem tehetek mást" . Ezt én is szoktam fantáziálni , hogy két pasi elkap a parkban és mindketten megszopatnak .
18/24 anonim válasza:
Ha valaki kipróbálná milyen, itt vagyok 😁
20/24 anonim válasza:
Szerintem ezzel semmi baj nincs. Teljesen normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!